Tipi dhe numri i aktit  
Data e aktit Nga:    Deri:   
Numri i fletores zyrtare Nga:     Deri:    
 
   

✖Mbyll

Tema (Dekret)
Nuk ka nen-kategori
Dekret, Nr. 10632, datë 09.10.2017
PËR DHËNIE TË SHTETËSISË SHQIPTARE
U jepet shtetësia shqiptare, me kërkesë të tyre, personave të mëposhtëm: 1. Rafije Tosun Mema (Murati) 2. Asmaa Amr Aly Wafi 3. Shpend Shemsi Lushaku

Dekret, Nr. 10617, datë 10.09.2017
PËR EMËRIM MINISTRI
Zoti Pandeli Majko emërohet Ministër Shteti për Diasporën.

Dekret, Nr. 10631, datë 09.10.2017
PËR DHËNIE TË SHTETËSISË SHQIPTARE
U jepet shtetësia shqiptare, me kërkesë të tyre, personave të mëposhtëm: 1. Jahir Ali Ahmeti 2. Lia Zhora Putkaradze 3. Kamber Niyazi Gülabi

Dekret, Nr. 10616, datë 10.09.2017
PËR EMËRIM MINISTRI
Zoti Blendi Klosi emërohet Ministër i Turizmit dhe Mjedisit.

Dekret, Nr. 10630, datë 09.10.2017
PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE
U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare, me kërkesë të tyre, personave të mëposhtëm: 1. Muharrem Besnik Huqi 2. Mimoza Sali Kallja

Dekret, Nr. 10615, datë 10.09.2017
PËR EMËRIM MINISTRI
Zonja Ogerta Manastirliu emërohet Ministre e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale.

Dekret, Nr. 366, datë 21.09.2017
MBI ZBATIMIN E VENDIMIT NR. 618, DATË 7.9.2006, TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE, “PËR PËRCAKTIMIN E KRITEREVE TË DOKUMENTACIONIT DHE MASËS SË PËRFITIMIT
1. Masa e përfitimit të aftësisë së kufizuar, të përcaktuar në pikën 8, të vendimit të Këshillit të Ministrave, nr. 618, datë 7.9.2006, bëhet 10.330 (dhjetë mijë e treqind e tridhjetë) lekë në muaj për personat e përcaktuar në pikën 1 të vendimit.

Dekret, Nr. 10614, datë 10.09.2017
PËR EMËRIM MINISTRI
Zoti Niko Peleshi emërohet Ministër i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural.

Dekret, Nr. 10624, datë 27.09.2017
PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE
U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare, me kërkesë të tyre, personave të mëposhtëm: 1. Aleksandër Kostandin Konoplev 2. Joel Aleksandër Konoplev 3. Konstantin Aleksandër Konoplev

Dekret, Nr. 10613, datë 10.09.2017
PËR EMËRIM MINISTRI
Zonja Mirela Kumbaro Furxhi emërohet Ministre e Kulturës.

Dekret, Nr. 10623, datë 27.09.2017
PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE
U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm: 1. Margarita Dod Picaku 2. Marjol Petrit Bego 3. Vesna Xëvetko Brajoviq

Dekret, Nr. 10612, datë 10.09.2017
PËR EMËRIM MINISTRI
Zonja Etilda Gjonaj emërohet Ministre e Drejtësisë.

Dekret, Nr. 10622, datë 27.09.2017
PËR DHËNIE TË SHTETËSISË SHQIPTARE
U jepet shtetësia shqiptare, me kërkesë të tyre, personave të mëposhtëm: 1. Faik Nuri Ispahiu 2. Edon Mehmet Agushi 3. Mirëjeta Mazllum Baraliu

Dekret, Nr. 10611, datë 10.09.2017
PËR EMËRIM MINISTRI
Zonja Lindita Nikolla emërohet Ministre e Arsimit, Sportit dhe Rinisë.

Dekret, Nr. 10621, datë 27.09.2017
PËR DHËNIE TË SHTETËSISË SHQIPTARE
U jepet shtetësia shqiptare, me kërkesë të tyre, personave të mëposhtëm: 1. Mimoza Xhafer Mehmeti (Fetahu) 2. Sami Azem Basha

Dekret, Nr. 10610, datë 10.09.2017
PËR EMËRIM MINISTRI
Zoti Damian Gjiknuri emërohet Ministër i Infrastrukturës dhe Energjisë.

Dekret, Nr. 10620, datë 19.09.2017
PËR DHËNIE TË SHTETËSISË SHQIPTARE
U jepet shtetësia shqiptare, me kërkesë të tyre, personave të mëposhtëm: 1. Erzen Salih Shkololli 2. Visar Salaedin Vishka 3. Venera Menderes Lumani 4. Lind Bedri Islami

Dekret, Nr. 10609, datë 10.09.2017
PËR EMËRIM MINISTRI
Zoti Arben Ahmetaj emërohet Ministër i Financave dhe Ekonomisë.

Dekret, Nr. 10618, datë 10.09.2017
PËR EMËRIM MINISTRI
Zonja Sonila Qato emërohet Ministre Shteti për Mbrojtjen e Sipërmarrjes.

Dekret, Nr. 10608, datë 10.09.2017
PËR EMËRIM MINISTRI
Zoti Fatmir Xhafaj emërohet Ministër i Brendshëm.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10