Tipi dhe numri i aktit  
Data e aktit Nga:    Deri:   
Numri i fletores zyrtare Nga:     Deri:    
 
   

✖Mbyll

Tema (Vendim .)
Nuk ka nen-kategori
Vendim i KQZ, Nr. 2, datë 06.01.2017
PËR DHËNIEN E MANDATIT TË DEPUTETIT TË KUVENDIT, KANDIDATIT TË LISTËS SHUMEMËRORE TË PARTISË DREJTËSI INTEGRIM DHE UNITET NË QARKUN VLORË
OBJEKT: Për dhënien e mandatit të deputetit të Kuvendit, kandidatit të listës shumemërore të Partisë Drejtësi Integrim dhe Unitet, në qarkun Vlorë, për plotësimin e vakancës së njoftuar nga Kuvendi i Shqipërisë pas heqjes së mandatit të deputetit të z. Dashamir Tahiri.

Vendim i KQZ, Nr. 224, datë 07.05.2015
PËR DHËNIEN E MANDATIT TË DEPUTETIT TË KUVENDIT, KANDIDATIT TË LISTËS SHUMEMËRORE TË PARTISË DEMOKRATIKE NË QARKUN TIRANË, PËR PLOTËSIMIN E VAKANC
T’i japë mandatin e deputetit të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, kandidatit të radhës në listën shumemërore të Partisë Demokratike, qarku Tiranë, z. Asllan Shaban Dogjani.

Vendim i KQZ, Nr. 1, datë 06.01.2017
PËR DHËNIEN E MANDATIT TË DEPUTETIT TË KUVENDIT, KANDIDATIT TË LISTËS SHUMEMËRORE TË PARTISË LËVIZJA SOCIALISTE PËR INTEGRIM NË QARKUN VLORË
OBJEKT: Për dhënien e mandatit të deputetit të Kuvendit, kandidatit të listës shumemërore të Partisë Lëvizja Socialiste për Integrim, në qarkun Vlorë, për plotësimin e vakancës së njoftuar nga Kuvendi i Shqipërisë pas heqjes së mandatit të deputetit të z. Shkëlqim Selami.

Vendim i KQZ, Nr. 223, datë 07.05.2015
PËR DHËNIEN E MANDATIT TË DEPUTETIT TË KUVENDIT, KANDIDATIT TË LISTËS SHUMEMËRORE TË PARTISË DEMOKRATIKE NË QARKUN KUKËS, PËR PLOTËSIMIN E VAKANCËS
T’i japë mandatin e deputetit të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, kandidatit të radhës në listën shumemërore të Partisë Demokratike, qarku Kukës, znj. Mimoza Man Hajdarmataj.

Vendim i KQZ, Nr. 108, datë 16.08.2016
PËR DHËNIEN E MANDATIT TË DEPUTETIT TË KUVENDIT KANDIDATIT TË LISTËS SHUMEMËRORE TË PARTISË DEMOKRATIKE NË QARKUN DIBËR, PËR PLOTËSIMIN E VAKANCËS
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e datës 16.8.2016, me pjesëmarrjen e: Lefterije Luzi kryetare Edlira Jorgaqi anëtare Gëzim Veleshnja anëtar Hysen Osmanaj anëtar Klement Zguri anëtar Vera Shtjefni anëtare, shqyrtoi çështjen me: Objekt: Për dhënien e mandatit të deputetit të

Vendim i KQZ, Nr. 222, datë 07.05.2015
PËR DHËNIEN E MANDATIT TË DEPUTETIT TË KUVENDIT, KANDIDATIT TË LISTËS SHUMEMËRORE TË PARTISË SOCIALISTE NË QARKUN DURRËS,
T’i japë mandatin e deputetit të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, kandidatit të radhës në listën shumemërore të Partisë Socialiste, qarku Durrës, z. Shkëlqim Besim Troplini.

Vendim i KQZ, Nr. 58, datë 10.06.2016
PËR DHËNIEN E MANDATIT TË DEPUTETIT TË KUVENDIT, KANDIDATIT TË LISTËS SHUMEMËRORE TË PARTISË SOCIALISTE NË QARKUN VLORË
Sekretari i Përgjithshëm i Kuvendit, znj. Albana Shtylla, ka njoftuar KQZ-në se, Gjykata Kushtetuese e Republikës së Shqipërisë, me vendimin nr. 23, datë 3.6.2016

Vendim i KQZ, Nr. 221, datë 07.05.2015
PËR DHËNIEN E MANDATIT TË DEPUTETIT TË KUVENDIT, KANDIDATIT TË LISTËS SHUMEMËRORE TË PARTISË DEMOKRATIKE NË QARKUN ELBASAN, PËR PLOTËSIMIN E VAKAN
T’i japë mandatin e deputetit të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, kandidatit të radhës në listën shumemërore të Partisë Demokratike, qarku Elbasan, znj. Arbjola Fadil Halimi.

Vendim i KQZ, Nr. 971, datë 17.12.2015
PËR DHËNIEN E MANDATIT TË DEPUTETIT TË KUVENDIT, KANDIDATIT TË LISTËS SHUMEMËRORE TË PARTISË KRISTIAN DEMOKRATE TË SHQIPËRISË NË QARKUN SHKODËR
T’i japë mandatin e deputetit të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, kandidates së radhës në listën shumemërore të Partisë Kristian Demokrate të Shqipërisë, qarku Shkodër, znj. Mirela Riza Ferracaku.

Vendim i KQZ, Nr. 5, datë 22.04.2015
PËR ORGANIZIMIN E PUNËS NË VENDIN E NUMËRIMIT TË VOTAVE, RADHËN E VEPRIMEVE GJATË DORËZIMIT TË MATERIALEVE ZGJEDHORE
Ky udhëzim ka për qëllim të detajojë rregullat për mënyrën e organizimit të punës, radhën e veprimeve gjatë dorëzimit të materialeve zgjedhore nga komisioni i qendrës së votimit në vendin e numërimit të votave

Vendim i KQZ, Nr. 970, datë 26.10.2015
PËR DHËNIEN E MANDATIT TË DEPUTETIT TË KUVENDIT KANDIDATIT TË LISTËS SHUMEMËRORE TË PARTISË SOCIALISTE NË QARKUN LEZHË, PËR PLOTËSIMIN E VAKANCËS SË N
. T’i japë mandatin e deputetit të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, kandidatit të radhës në listën shumemërore të Partisë Socialiste Qarku Lezhë, z.Eduart Mark Ndocaj.

Vendim i KQZ, Nr. 95, datë 08.04.2015
PËR MIRATIMIN E RREGULLORES “PËR ORGANIZIMIN DHE FUNKSIONIMIN E KOMISIONIT QENDROR TË ZGJEDHJEVE”
Miratimin e rregullores “Për organizimin dhe funksionimin e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve”, bashkëngjitur këtij vendimi.

Vendim i KQZ, Nr. 228, datë 07.05.2015
PËR DHËNIEN E MANDATIT TË DEPUTETIT TË KUVENDIT, KANDIDATIT TË LISTËS SHUMEMËRORE TË PARTISË SOCIALISTE NË QARKUN FIER, PËR PLOTËSIMIN E VAKANCËS
T’i japë mandatin e deputetit të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, kandidatit të radhës në listën shumemërore të Partisë Socialiste, qarku Fier, z. Bujar Avdulla Çela.

Vendim i KQZ, Nr. 159, datë 01.12.2014
PËR DHËNIEN E MANDATIT TË DEPUTETIT TË KUVENDIT KANDIDATIT TË LISTËS SHUMEMËRORE TË PARTISË SOCIALISTE NË QARKUN VLORË, PËR PLOTËSIMIN E VAKANCËS SË N
T’i japë mandatin e deputetit të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, kandidatit të radhës në listën shumemërore të Partisë Socialiste Qarku Vlorë, znj. Mira Qemal Shehu.

Vendim i KQZ, Nr. 227, datë 07.05.2015
PËR DHËNIEN E MANDATIT TË DEPUTETIT TË KUVENDIT, KANDIDATIT TË LISTËS SHUMEMËRORE TË PARTISË LËVIZJA SOCIALISTE PËR INTEGRIM NË QARKUN ELBASAN
T’i japë mandatin e deputetit të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, kandidatit të radhës në listën shumemërore të Partisë Lëvizja Socialiste për Integrim, qarku Elbasan, znj. Edlira Nuri Çekrezi.

Vendim i KQZ, Nr. 21, datë 23.09.2014
PËR DHËNIEN E MANDATIT TË DEPUTETIT TË KUVENDIT KANDIDATIT TË LISTËS SHUMEMËRORE TË PARTISË SOCIALISTE NË QARKUN BERAT, PËR PLOTËSIMIN E VAKANCËS SË N
T’i japë mandatin e deputetit të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, kandidatit të radhës në listën shumemërore të Partisë Socialiste Qarku Berat, znj. Anila Estref Agalliu

Vendim i KQZ, Nr. 226, datë 07.05.2015
PËR DHËNIEN E MANDATIT TË DEPUTETIT TË KUVENDIT, KANDIDATIT TË LISTËS SHUMEMËRORE TË PARTISË DEMOKRATIKE NË QARKUN SHKODËR, PËR PLOTËSIMIN E VAKAN
T’i japëmandatin e deputetit të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, kandidatit të radhës në listën shumemërore të Partisë Demokratike, qarku Shkodër, znj. Irma Musa Kopliku (Alushi).

Vendim i KQZ, Nr. 20, datë 23.09.2014
PËR DHËNIEN E MANDATIT TË DEPUTETIT TË KUVENDIT KANDIDATIT TË LISTËS SHUMEMËRORE TË PARTISË SOCIALISTE NË QARKUN ELBASAN, PËR PLOTËSIMIN E VAKANCËS SË
T’i japë mandatin e deputetit të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, kandidatit të radhës në listën shumemërore të Partisë Socialiste qarku Elbasan, znj. Luljeta Abedin Arapi.

Vendim i KQZ, Nr. 225, datë 07.05.2015
PËR DHËNIEN E MANDATIT TË DEPUTETIT TË KUVENDIT, KANDIDATIT TË LISTËS SHUMEMËRORE TË PARTISË SOCIALISTE NË QARKUN FIER, PËR PLOTËSIMIN E VAKANCËS
T’i japë mandatin e deputetit të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, kandidatit të radhës në listën shumemërore të Partisë Socialiste, qarku Fier, znj. Antoneta Nasi Dhima.

Vendim i KQZ, Nr. 19, datë 23.09.2014
PËR DHËNIEN E MANDATIT TË DEPUTETIT TË KUVENDIT KANDIDATIT TË LISTËS SHUMEMËRORE TË PARTISË SOCIALISTE NË QARKUN TIRANË, PËR PLOTËSIMIN E VAKANCËS SË
T’i japë mandatin e deputetit të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, kandidatit të radhës në listën shumemërore të Partisë Socialiste qarku Tiranë, z. Ervin Alfred Bushati.


1 2 3 4 5 6 7 8