26 Pri
Xheni në rolin e lideri të shtëpisë së Big Brother kërkon që të realizojë gjithçka në mënyrën më perfekte të mundshme.

0 Komente 0 Vota

26 Pri
Detyra e vështirë e të qenurit prind bën që ndonjëherë të harrohen parterët. Por ky mesa duket nuk është rasti i Musait dhe Damianos, ose të paktën kështu duket.

0 Komente 0 Vota

26 Pri
Kujdesi ndaj bebeve, si detyrë e “Vëllait të Madh”, i ka futur në mendime disa prej banorëve për idenë e të qenurit prindër.

0 Komente 0 Vota

26 Pri
Shtëpia e Big Brother është shtuar me “fëmijë”, çka kane sjelle për banoret me shume zhurme po dhe pagjumësi.

0 Komente 0 Vota

25 Pri
Fiorentina duket se i mban ende mëri Olsit për natën e mbrëmshme, kur ajo i kërkoi të rrinin ende zgjuar, ndërsa ai e refuzoi dhe fjeti, madje ajo i tha se nuk do të putheshin më në vazhdim.

0 Komente 0 Vota

25 Pri
Lupçe ka “harruar” Katerinën dhe vendosur t’i vardiset Vivit. Ai i shkon në shtrat dhe kërkon ta puthë, madje i këndon edhe një këngë.

0 Komente 0 Vota

25 Pri
Armela, Damiano dhe Kei janë shtrire se bashku ne shtrat dhe Armela me një piskatore është duke i hequr vetullat Keit qe papritur kërcen përpjetë.

0 Komente 0 Vota

25 Pri
Të shtrira së bashku në shtrat, Fiorentina dhe Dona vijojnë te bëjnë thashethemet e ditës.

0 Komente 0 Vota

25 Pri
Edhe pse janë çift, mes Xhenit dhe Benardit me shume ka zënka dhe ngacmime se sa momente mirëkuptimi.

0 Komente 0 Vota

24 Pri
Ndodh edhe kështu. “Ai që të rreh të do”, tha Xheni mbrëmjen e kaluar gjatë spektaklit dhe Benardi duket se po e “shfrytëzon” këtë që partnerja e tij shprehu.

0 Komente 0 Vota


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9