Albtelecom

Tema (Shkence.)
Nuk ka nen-kategori
26 Maj
Rrjetet sociale janë duke i futur njerëzit në depresion.

0 Komente 0 Vota

26 Maj
Për maniakët e selfie-ve se shpejti do te dalin ne treg minidronë qe do të jenë në gjendje të ulen dhe te ngrihet edhe nga pëllëmba e dorës dhe te kontrollohet me ane te gjestikulacioneve.

0 Komente 0 Vota

26 Maj
Te gjithëve na ka qëlluar te kemi foto ne smartphone te cilat as nuk duam qe t’i shohim por nuk duam as qe t’i fshijmë përfundimisht. Për rast te tilla, aplikacioni i Google për fotot, Google Foto,...

0 Komente 0 Vota

25 Maj
Drita qe rrezatohet nga i ashtuquajturi “Ylli i Alienëve”, me emrin e koduar KIC 8462852 ka filluar qe te venitet dhe kjo gjë ka bere qe grupe te tëra me astronomë te vihen ne pune për te observuar...

0 Komente 0 Vota

25 Maj
Tregu i smartphone-eve vijon te jete me rritje edhe ne muajt e pare te vitit 2017. Kështu, pas rritjes me +5% gjate vitit te kaluar, marzhi i rritjes gjate kësaj periudhe te pare te vitit ne...

0 Komente 0 Vota

25 Maj
Deri tani, transmetimet ne streaming Live janë te destinuara te shihen nga te gjithë miqtë e një profili, por Facebook ka menduar qe edhe ne ketë linje te lejoje chat-in privat. Me fjale te tjera, ...

0 Komente 0 Vota

25 Maj
Edhe pse aktualisht nuk ka asnjë studim apo informacion për demin qe mund te sjellin antenat e smartphone-ve për përdoruesit e tyre, Mercedes Benz ka menduar megjithatë te marrë masa paraprake...

0 Komente 0 Vota


24 Maj
Ne Cern te Zvicrës është rivënë ne pune përshpejtuesi me i madhe ne bote, Large Hadron Collider (Lhc). Pas një pauze dimërore, tani është koha për fillimin e realizmit te objektivave te reja, ne...

0 Komente 0 Vota

24 Maj
Pas smartphone-ve dhe tablet-ave, kompania kineze zgjeron ofertën e saj duke hedhur ne treg kompjuterët e parë te saj, përkatësisht MateBook E, MateBook X dhe MateBook D, qe te tre me sistem...

0 Komente 0 Vota


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Digitalb


UnionBank