Tema (Kuriozi.)
Nuk ka nen-kategori
13:30
Brenda vitit 2026, një pjese e personave super te pasur, (Uhnwi, Ultra high-net-worth individuals) ku përfshihen te gjithë ata qe posedojnë me shume se 30 milion dollarë pasuri, do te transferojnë...

0 Komente 0 Vota

28 Mar
Është revista e njohur Forbes qe ka listuar edhe një herë emrat e lojtareve me te paguar ne bote për vitin e kaluar, një listim qe e bën qe nga viti 1990.

0 Komente 0 Vota

28 Mar
Ka shume te dhëna qe flasin ne dobi te dushit te mëngjesit, madje me ujë te freskët. Këto benefite shfaqen jo vetëm ne nivel fizik, por edhe ne atë psikologjik

0 Komente 0 Vota

28 Mar
Hipnotizimi mendohet si një gjë e keqe, ku njerëzit mund të luajnë me mendjen tënde, por në fakt nuk është ashtu.

0 Komente 0 Vota

28 Mar
Ne shume vende te botes, udhëtimi me makine mund te jete një sipërmarrje e vështirë. Kjo sa për shkak te nivelit dhe cilësisë se rrugëve, numrit te mjeteve qe qarkullojnë, kulturës se drejtuesve dhe...

0 Komente 0 Vota

28 Mar
Google me shume gjasa do te detyrohet qe te ule çmimet e reklamave për kompanitë qe publikojnë ne YouTube produktet e tyre.

0 Komente 0 Vota

28 Mar
Tre qytetare ne Illinois te SHBA kane hedhur ne gjyq kompaninë për shkak te sistemit te ri operativ te saj, Windows 10.

0 Komente 0 Vota

28 Mar
Ne lidhje me këtë temë ka opinione te ndryshme dhe ne edhe me pare kemi folur, por sot do te flasim për një vlerësim te realizuar nga taboidi britanik Indipendent.

0 Komente 0 Vota

28 Mar
Enkelejd Joti para pak ditësh ai u prezantua nga ministrja Ogerta Manastirliu, si drejtor i përgjithshëm i Spitalit Universitar Nene Tereza ne Tiranë.

0 Komente 0 Vota

27 Mar
Zbuloni të gjitha përfitimet e kripës rozë së Himalajës në shëndet.

0 Komente 0 Vota


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
Abissnet


Reklame
DGA_BigBrother9