Albtelecom

Tema (Analize)
Nuk ka nen-kategori
\
19 Qer
I pari i listës së Tiranës për deputet për Frymën e Re Demokratike, Gazmend Oketa, u është drejtuar me një letër të hapur të djathtëve shqiptarë, përmes së cilës jep arsyet pse duhet votuar për...

0 Komente 0 Vota

27 Maj
Sekretari i Përgjithshëm i Frymës së Re Demokratike Gazmend Oketa, e konsideron marrëveshjen Rama-Basha si një rinegocim të marrëveshje së vitit 2008 mes kryeministrit të asaj kohe Sali Berisha dhe...

0 Komente 0 Vota


1