Tema (Jeta ne.)
Nuk ka nen-kategori
27 Pri
Platoni do të thoshte edhe sot nëse do të jetonte ‘Të mbretërojnë filozofët, dhe nëse kjo është e pamundur atëherë të filozofojnë mbretërit’. Filozofia sot në Shqipëri duket një tokë e pashkelur...

0 Komente 0 Vota

21 Pri
Të enjten, 20 Prill, Tirana ka patur mundësinë të ketë më pranë se kurrë, një nga kampionët e futbollit evropian dhe botëror, francezin David Trezeguet, I quajtur me admirim nga fansat si ...

0 Komente 0 Vota


1Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9