Tema (Lajme t.)
Nuk ka nen-kategori
28 Mar
Një ndër serialet më të shikuara në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) ”The Simpsons” në pjesën 12 të sezonit 21 i ka kushtuar vend edhe Shqipërisë gjatë minutës 10, duke publikuar një delegacion...

0 Komente 0 Vota

28 Mar
U nis si një kontroll rutinë i kamerave të sigurisë për të vëzhguar punonjësit në biznesin e saj, por pamjet e regjistruara prej tyre përfunduan në internet e u bënë virale.

0 Komente 0 Vota

27 Mar
Me poshtë janë disa foto te mbledhura ne web, ku ndonjëherë personazhet janë këlyshë dhe fëmijë, veprime, apo marrëdhënie jo te zakonta, por mesazhet spontane qe përcjellin ato janë te mjaftueshme...

0 Komente 0 Vota

23 Mar
Përsëritja e disa hershme e numrit 37 ne kodin gjenetik human ka bere qe dy shkencëtarë kazakë, Maxim Makukov e Vladimir shCherbak te Universitetit Almaty te dalin ne përfundimin se ne programimin e...

0 Komente 0 Vota

23 Mar
Ndërsa Papa Francesku i afrohet për ta përqafuar, Estella Westrick's me një lëvizje te shpejte i rrëmben atij kapelën papnore.

0 Komente 0 Vota

22 Mar
Ngjarje te tilla janë kthyer nëse te zakonshme ne SHBA, ku edhe një here është regjistruar një marrëdhënie seksuale mes një mësueseje dhe një nxënësi te saj.

0 Komente 0 Vota

22 Mar
Te dërgosh një imazh GIF, si ato qe përdorim për te dërguar nder miqtë ne rrjetet sociale, sipas një jurie ne SHBA është si te përpiqesh për te vrare.

0 Komente 0 Vota

20 Mar
Duket një përqasje interesante, por kështu mendojnë disa kërkues te Universitetit te Warewic, botuar ne revistën Sleep.

0 Komente 0 Vota

19 Mar
Pak dite me pare një skene e tille ndodhi edhe me një profesor britanik, ndërsa ndodhej ne një lidhje direkte me BBC. Videoja qe beri xhiron e botes, ne një fare mënyre është përsëritur edhe ne...

0 Komente 0 Vota

19 Mar
Pavarësisht garës së ndezur në turneun e golfit “Arnold Palmer” në Florida, vëmendja e ditës u rrëmbye nga një aligator kokëfortë që duket se kishte vendosur ta shihte garën nga shumë pranë.

0 Komente 0 Vota


1 2 3 4 5Reklame


Reklame
Abissnet


Reklame
DGA_BigBrother9