Albtelecom13:08
Një ekip kërkuesish te Vrije Universiteit ne Amsterdam, ka arritur te zbuloje ekzistencën e 40 lloje genesh te cilat janë te lidhura dhe ndikojnë ne shkallen e zhvillimit te inteligjencës.

0 Komente 0 Vota

13:07
Në fakt nuk është e vetmja, por është një nga qentë me të famshëm në Instagram, për cilësinë dhe stilin e jetës që bën. Kjo që do të lexoni më poshtë, është një intervistë le të themi me të, gjatë...

0 Komente 0 Vota

13:01
Zbulojini cilat janë produktet qe pa u munduar shume do ua bëjnë dhembet edhe me te bardhe.

0 Komente 0 Vota

12:48
Foto komike ku të gjithë baballarët e gjejnë veten.

0 Komente 0 Vota

12:20
Ne Cern te Zvicrës është rivënë ne pune përshpejtuesi me i madhe ne bote, Large Hadron Collider (Lhc). Pas një pauze dimërore, tani është koha për fillimin e realizmit te objektivave te reja, ne...

0 Komente 0 Vota

12:20
Ja se cilat fruta të thata duhet të shtoni në menunë tuaj.

0 Komente 0 Vota

11:59
Pas smartphone-ve dhe tablet-ave, kompania kineze zgjeron ofertën e saj duke hedhur ne treg kompjuterët e parë te saj, përkatësisht MateBook E, MateBook X dhe MateBook D, qe te tre me sistem...

0 Komente 0 Vota

11:38
Presidenti amerikan Donald Trump ndodhet për një vizitë në Itali, ku është takuar fillimisht me kreun e Vatikanit, papa Franceskun, ndërsa do te takohet edhe me presidentin Sergio Mattarella si dhe...

0 Komente 0 Vota

11:18
Jeni pafat në dashuri? Ndoshta kjo varet nga çfarë porosisni për të pirë apo për të ngrënë në takimin e parë. Aplikacioni Hinge, ka bërë një studim, sipas të cilit takimi i dytë varet nga çfarë...

0 Komente 0 Vota

10:58
Kur je personazh i njohur, përvoja ka treguar se batutat është mire t’i kesh “hazër xhevap”, veçanërisht kur merr guximin te shfaqesh edhe ne rrjetet sociale.

0 Komente 0 Vota


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Digitalb


UnionBank