Shtepia Botuese Shtypshkronja Morava fitues i tenderit "Shtypja dhe shperndarja e gazetes Mesuesi"
ikub#: 53347
Fituesi: Shtepia Botuese Shtypshkronja Morava, LAPRAKE
Autoriteti Kontraktues: Ministria e Arsimit dhe Shkences, Ministria e Arsimit dhe Shkences
Adresa e aplikimit: Ministria e Arsimit dhe Shkences
Tipi: Request for Proposals
Fondi Limit: 1520719.00 Shtepia Botuese Shtypshkronja Morava
Kohezgjatja: 10
Date e mbylljes: 23 Jul 2009
Numri i References: REF-21676-07-07-2009

loading...


NJOFTIMET E FUNDIT
7.500 LEK
40.000 LEK
Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: anonim
ikub #:
53347
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved