Dyqantaxi
Hyr  |  Regjistrohu
ikub.al  |  Biznese.al   |  Time.al   |  Ligje
Kurse Profesionale per Elektroauto të Përgjithshëm dhe Teknikë Mekatronikë
Qendra e Formimit Profesional “GLORI” Tiranë, e licensuar nga Ministria e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, përgatit Elektroauto të Përgjithshëm dhe Teknikë Mekatronikë, për motorët që punojnë me benzinë dhe naftë, në sistemet dhe agregatet kryesore të automjeteve moderne:
-Ndërtimi i Qarqeve Elektrike dhe Elektronike në Automjete;
-Kambiot Automatike; Sistemet e Kondicionimit të Ajrit (AC); 
-Sistemet e Injeksionit Elektronik të Lëndës Djegëse, benzinë dhe naftë (Common Rail);
-Sistemet e Sigurisë:
-AirBag, EBS, ESP, të paralajmërimit mbi problemet në pjesë të ndryshme dhe kundër keqbërësve etj.
 
Njohja dhe përdorimi i Aparateve të Diagnostikimit (Skanerave) me përdorimin e programeve më të avancuara në fushën e automjeteve. Programi i kursit (Currikula), bazohet në një tekste bashkëkohore, të përgatitura nga stafi inxhinierik mësimdhënës i Qendrës, të njësuara me ato të vendeve të BE, dhe përvetësimi me sukses i njohurive që transmeton, u jep mundësi kandidatëve për punësim në vende të huaja.
 
Programi i kursit ka tre elemente formimi profesional:
1-Përgatitje teorike, që realizohet në masën 30÷35% të kohës të programuar;
2-Mësimet praktike, në masën 65÷70%, të kohës të programuar, kryhen në mjediset e Qendrës dhe në autoservise;
3-Pjesë të praktikave mësimore, janë edhe testimet dhe diagnostikimet me një infrastrukturë teknike të posaçme për sistemet të ndryshme të shumë tipeve të automjeteve dhe përdorimi i skanerave. 
 
Kursantët që përfundojnë me sukses kursin, çertifikohen me një dokument të shkruar në dy gjuhë: shqip e anglisht, ku pasqyrohet edhe vlerësimi i përgjithshëm për njohuritë e fituara. 
Periudha kohore e zhvillimit të kursit është një vit shkollor (nëntë muaj).
 
Kursi fillon në dt. 18 shtator 2017.  
Regjistrimet kanë filluar. 
                                                                                                       
 
Cel: +355682051329 / +355692201996
 355692201996


NJOFTIMET E FUNDIT
1.000 €
Shfleto artikuj te tjere per: ELEKTROAUTO KURS PROFESIONAL TEKNIKE
Postuar nga: ebazi
ikub #:
1709150049
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved