Kategorite

Tema (Pajisje.)
Nuk ka nen-kategori 
13 artikuj aktive


Para 17 oresh
Shiten Pajisje Pasticerie 0
vota
0
kom
Ekspozitor Pasticerie pothuaj i ri 2500 Euro. Banak frigoriferik multufunksional 2.40 ml 2100 Euro. Mikser 20 kg tre fazor 500 Euro. Furre pasticerier me gaz 2200 Euro. Banak kunder banak bari me...

ikub# 1610170048

Para 20 oresh
Produkte dhe Sherbime nga Kompania FMT group 0
vota
0
kom
FMT Group ofron Produktet dhe Sherbimet:

ikub# 1610210005

Para 9 ditesh
Shitet Gjenerator 0
vota
0
kom
Ne gjendje shume te mire pune, i perdorur vetem 100 ore.

ikub# 1610080054

Para 9 ditesh
Shitet Gjenerator 0
vota
0
kom
Ne gjendje shume te mire pune.

ikub# 1610080053

Para 9 ditesh
Shitet Gjenerator 0
vota
0
kom
Cmimi I diskutueshem.

ikub# 1610080051

Para 11 ditesh
Shiten Pajisje Palestre 0
vota
0
kom
Pajisje Palestre, Pist Vrapimi, Step, Bicikleta.

ikub# 1610070072

Para 14 ditesh
Shite Kompresor Ajri 0
vota
0
kom
Kompresor Italian AQUILA 1000 litra me dy motora nga 7;5 kw secili.

ikub# 1610040018

Para 15 ditesh
Shitet Makineri Druri 0
vota
0
kom
Karel italian mini max st3w

ikub# 1610030050

Para 16 ditesh
Shiten paisje te nje Palestre te kompletuara dhe profesionale 0
vota
0
kom
Ne gjendje shume te mire pune

ikub# 1610020001

Para 16 ditesh
Shitet biznesi i nje Call Centeri 0
vota
0
kom
Te gjitha paisjet jane ne gjendje shume te mire (si te reja)

ikub# 1610010053

1 2


Reklame
Abissnet


Reklame
inTV


Reklame
Univers Promotions