Ofroj vend pune Inxhinier/Teknik Kompjuterash
ikub#: 1212240040
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Inxhinier elektroteknologjik
Lloji i punes: I Perhershem

Kerkohet teknik /Inxhinier me eksperience ose me njohuri teorike te larta ne fushen e kompjuterave. Njohja dhe praktikimi i programimeve perben avantazh. Duhet te jete i pergatitur dhe te njohe aplikimet me te fundit te perdorimeve specifike ne Windows dhe/ose UNIX.
 Te jete i azhornuar me programet me te fundit dhe teper i familjarizuar me faqet e internetit ku tregohen zhvillimet me te fundit hardware dhe software .
 Puna eshte me 2 turne , 8-17 ose 13-22 pra aplikantet duhet te jene te disponueshem per secilin nga turnet dhe te pakten per nje vit te jene te disponueshem pa asnje impenjim,punesim te dyte apo ndjekje shkolle.As ata qe ndjekin studime part-time nuk pranohen.Aplikantet qe kane aplikuar edhe me pare te mos aplikojne perseri.
 Intervistat jane diten e Hene dt.24 Dhjetor ora 15.00.
 Te vijne vetem aplikante me eksperienca punesimi hardware,qe njohin llojet,evolucionin dhe karakteristikat baze te motherbordeve,llojet,evolucionin dhe karakteristikat baze te RAMeve dhe CPUve dhe modelet me te fundit si dhe te njohin aplikime ne sherbim te servisit te PCve.Aplikante pa njohuri te tilla teorike teknike te mos vijne fare per interviste.Intervista perfshin detyrimisht testimin e nohurive teorike per pikat me lart.
 Paga baze 40.000leke . Kontrate e sigurt per te pakten nje vit.
 Adresa "21 Dhjetori" .
 
Nuk eshte nevoja per kontakt telefonik , thjesht aplikantet te paraqiten ne kete ore direkt tek Olympus.
 Adresa : 200m poshte "21 Dhjetorit" ne Unaze , aty ku pritet Unaza me "Myslim Shyri" fiks tek semafori dyqani "OLYMPUS COMPUTERS" .
 

Cel. : +355682081994
 Cel. : +355692023355Ose
Hyr me llogarine e facebook


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 12/07/2017
Tirana e Re
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 12/07/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 16/07/2017
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/07/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 08/07/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 29/06/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 29/06/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 15/07/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 16/07/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 13/07/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/09/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 29/06/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 21/07/2017
Gjermani
Rrobaqepes
Deri ne: 21/07/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 25/06/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Shqiperi
Zhvillues Software
Deri ne: 22/07/2017
Durrës
Agjent Shitjeje
Deri ne: 28/06/2017
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 01/07/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 22/07/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 22/07/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 22/07/2017
Durrës
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 22/07/2017
Durrës
Asistente
Deri ne: 22/07/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 22/07/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 30/06/2017
Tiranë
Edukatore
Deri ne: 22/07/2017
Kashar
Tjeter
Deri ne: 21/07/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 21/07/2017
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 21/07/2017
Gjermani
Rrobaqepes
Deri ne: 21/07/2017

Shfleto artikuj te tjere per: INXHINIER
Postuar nga: a.k
ikub #:
1212240040
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved