Ofroj vend pune part time Recepsionist(e)
ikub#: 1301050014
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Sekretar/Recepionist
Lloji i punes: I Perhershem

Hotel Theranda, prane Bllokut, kerkon te punesoje, Recepsionist(e), Part Time. Ambjent i kendshem pune ku mund te zhvillosh aftesite tuaja komunikuese dhe te ndjeheni i/e vleresuar.

Kerkohet zoterimi I gjuheve Anglisht dhe Italisht, aftesi shume te mira komunikuese, si dhe njohuri te mira te programeve baze kompjuterike word, excel, outlook express.
 
Ju lutem dergoni nje CV me fotografi ne adresen e emailit:
 
manager@therandahotel.com
 
Per cdo pyetje apo paqartesi, ju lutem kontaktoni ne numrin e meposhtem:

 Cel. 069 20 51 531
 
Shenim: Intervista per te perzgjedhurit, do te behet ne gjuhen Angleze!Ose
Hyr me llogarine e facebook


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Asistente
Deri ne: 31/12/2017
e papercaktuar
Zhvillues Software
Deri ne: 30/03/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 13/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/03/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/09/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 31/03/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 13/04/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 08/04/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 08/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 13/04/2017
Tirana e Re
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 13/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/03/2017
Tiranë
Gazetare/Redaktore
Deri ne: 30/03/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 30/03/2017
Durrës
Arkitekt
Deri ne: 27/04/2017
e papercaktuar
Agjent Shitjeje
Deri ne: 13/04/2017
Belgjikë
Bojaxhi
Deri ne: 07/04/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 13/04/2017
Gjermani
Bodyguard
Deri ne: 02/04/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Arkitekt
Deri ne: 27/04/2017
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 24/04/2017
Tiranë
Avokat
Deri ne: 24/04/2017
Durrës
Kamarier/Banakier
Deri ne: 23/04/2017
Durrës
Kamarier/Banakier
Deri ne: 23/04/2017
Durrës
Kamarier/Banakier
Deri ne: 23/04/2017
Durrës
Tjeter
Deri ne: 23/04/2017
Durrës
Menaxher
Deri ne: 23/04/2017
Durrës
Tjeter
Deri ne: 23/04/2017
Durrës
Kuzhinier
Deri ne: 23/04/2017
Durrës
Kamarier/Banakier
Deri ne: 23/04/2017
Durrës
Kuzhinier
Deri ne: 23/04/2017
Durrës
Kuzhinier
Deri ne: 23/04/2017
Durrës
Kuzhinier
Deri ne: 23/04/2017
Durrës
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 23/04/2017
Durrës
Sanitare
Deri ne: 23/04/2017
Durrës
Kamarier/Banakier
Deri ne: 23/04/2017
Shqiperi
Zhvillues Software
Deri ne: 27/04/2017

Shfleto artikuj te tjere per: PUNE RECEPSIONISTE
Postuar nga: a.k
ikub #:
1301050014
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved