Ofroj vend pune nd/Kuzhinier/e - departamenti i gastronomisë
ikub#: 1301290065
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Kuzhinier
Lloji i punes: I Perhershem

Conad Albania, rrjeti më i madh i supermarketeve në Shqipëri, operativ që prej vitit 2006, me një linjë të përbërë prej tridhjetë supermarketesh të shtrira në të gjithë vendin, hap në Tiranë supermarketin më të ri CONAD

 Adresa: Qëndra Tregtare "CITY PARK"
 
KËRKON TË PUNËSOJ:
 
ND/KUZHINIER/E - departamenti i gastronomisë
 
Kërkohen të dhënat e mëposhtme:
 
- Njohje e mirë e shkruar dhe e folur, e gjuhës italiane
 - Mosha nga 20 deri në 40 vjeç
 - Rezidenca në Tirane;
 - Diploma e shkollës së mesme;përbëjnë avantazh kurset e ndryshme për kuzhinë
 - Eksperiencë minimalisht 2-vjecare ne fushen e kulinarise
- Pranohen aplikimet deri në datën 05-02-2013
 
Të interesuarit mund të dorëzojnë CV-në të shkruar në gjuhën italiane, shoqëruar me foto:
- Në adresën e e-mailit cvconadtirana@gmail.com
Formularin e CV-së mund ta gjeni dhe mund ta dorëzoni prane cdo supermarketi CONAD ne Tirane.
 
CV-ja duhet të përmbajë të gjitha informacionet anagrafike : numër telefoni; titull studimi; eksperiencë pune,
dhe nivelin e njohjes së gjuhës italiane (mjaftueshëm – mirë – shumë mirë)Ose
Hyr me llogarine e facebook


loading...

NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 29/06/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 24/07/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 12/07/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 13/07/2017
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/07/2017
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 15/07/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 16/07/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Administrator Sistemi
Deri ne: 11/07/2017
Tirana e Re
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 16/07/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/09/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 24/07/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 29/06/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 28/07/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/06/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 08/07/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 12/07/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 21/07/2017
Gjermani
Rrobaqepes
Deri ne: 21/07/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Administrator Sistemi
Deri ne: 11/07/2017
Durrës
Arkitekt
Deri ne: 28/07/2017
Tiranë
Ekonomist
Deri ne: 28/07/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 27/07/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 27/07/2017
21 Dhjetori
Agjent Shitjeje
Deri ne: 27/07/2017
Shqiperi
Marangoz/Zdrukthetar
Deri ne: 27/07/2017
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 27/07/2017
Gjermani
Elektricist
Deri ne: 27/07/2017
Vlorë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 26/07/2017
Fier
Shitese
Deri ne: 26/07/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 26/07/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 24/07/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 24/07/2017
21 Dhjetori
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 10/07/2017
21 Dhjetori
Inxhinier Elektrik
Deri ne: 10/07/2017

Shfleto artikuj te tjere per: NDIHMES KUZHINIER
Postuar nga: a.k
ikub #:
1301290065
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved