Ofrohet vend pune Drejtues mjeti
ikub#: 1304040126
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Shofer
Lloji i punes: I Perhershem

 

Shega-Trans Sha
(Transport mallrash dhe udhetaresh)
 
Kerkon te punesoje
 
Drejtues mjeti per linje te rregullt qytetese qe te plotesoje kushtet:
 
Te jete i pajisur me patente te tipit DE 
Eksperience pune ne transport udhetaresh jo me pak se tre vjet
Te jete i komunikueshem
Te kete paraqitje serioze
 
Te interesuarit te paraqesin kerkesen dhe CV-ne e tyre ne adresen elektronike: 
info@shega-trans.com ose prane Zyres ne adresen Autostrada Tirane-Durres, Berxull,Tirane
Tel: 042 408418/19;  Fax: 042 408 420
 


Ose
Hyr me llogarine e facebook


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 13/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 13/04/2017
Tirana e Re
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 31/03/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 08/04/2017
e papercaktuar
Zhvillues Software
Deri ne: 30/03/2017
Tiranë
Gazetare/Redaktore
Deri ne: 30/03/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 13/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/03/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/09/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 08/04/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/03/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 30/03/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 13/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 15/04/2017
Belgjikë
Bojaxhi
Deri ne: 07/04/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 13/04/2017
e papercaktuar
Agjent Shitjeje
Deri ne: 13/04/2017
Gjermani
Bodyguard
Deri ne: 02/04/2017
Durrës
Arkitekt
Deri ne: 27/04/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Durrës
Burime Njerezore
Deri ne: 31/03/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 21/04/2017
Tiranë
Specialist Sistemesh Mbikqyrje
Deri ne: 30/03/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/09/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 27/04/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 27/04/2017
Tiranë
Specialist Sistemesh Mbikqyrje
Deri ne: 27/04/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 21/04/2017
Tiranë
Ekonomist
Deri ne: 24/04/2017
Tiranë
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 20/04/2017
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 27/04/2017
Tiranë
Menaxher Projekti
Deri ne: 27/04/2017
Tiranë
Shofer
Deri ne: 21/04/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 27/04/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 25/04/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 25/04/2017

Shfleto artikuj te tjere per: DREJTUES MJET PUNESIM SHEGA TRANS
Postuar nga: jeta12
ikub #:
1304040126
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved