Ofrohet vend pune Menaxher Transporti
ikub#: 1307200037
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Drejtues
Lloji i punes: I Perhershem
Kompania Agikons shpk kerkon te punesoje Menaxher Transporti
 
Detyrat:
 
1. Organizimi, planifikimi, koordinimi dhe mbikqyrja e levizjeve te mjeteve te transportit te kompanise .
2. Realizon hartimin planeve dhe projekteve per rritjen e cilesise se sherbimit dhe punes ne kete sektor
3. Realizon mbledhjen e të dhënave dhe merr pjese ne realizimin e analizave te kostove te shpenzimeve dhe te ardhurave te realizuara nga ky lloj sherbimi
4. Krijon dosjet perkatese te dokumentacionit te makinave dhe stafit 
5. Mbikqyr gjendjen e makinave dhe ndjek rregullisht proceset e mirembajtjes se tyre
6. Koordinon levizjet e makinave
7. Planifikon dhe organizon sistemin e parkimin per te krijuar hapesirat e pershtateshme per te gjithe banorete Rezidences dhe ambjentet tregetare brenda saj.
8. Ndjek ne terren zbatueshmerine e rregullave te parkimit ne ambjentet e Rezidences
 
 
Standartet e Punesimit:
 
1.Te kete mbaruar te pakten shkollen e mesme mekanike. 
2- Te kete eksperience pune minimumi 3 vjet
3- Te njohe shume mire gjuhen angleze.
 
Preferojme:
 
1.-Kane mbaruar inxhinierine mekanike
2.-Kane pervoje ne sektorin e menaxhimit ose planifikimit te transportit. 
 
Te interesuarit per kete pozicion pune te aplikojne online me poshte:
 


Ose
Hyr me llogarine e facebook


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 30/04/2017
e papercaktuar
Zhvillues Software
Deri ne: 30/03/2017
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/03/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 18/04/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tirana e Re
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 13/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 18/04/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 13/04/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/03/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 13/04/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 08/04/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 31/03/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 08/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 18/04/2017
Tiranë
Gazetare/Redaktore
Deri ne: 30/03/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 30/03/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 13/04/2017
Belgjikë
Bojaxhi
Deri ne: 07/04/2017
Gjermani
Bodyguard
Deri ne: 02/04/2017
e papercaktuar
Agjent Shitjeje
Deri ne: 13/04/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 13/04/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Shqiperi
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 23/04/2017
Shqiperi
Ekonomist
Deri ne: 23/04/2017
21 Dhjetori
Burime Njerezore
Deri ne: 20/04/2017
Shqiperi
Agjent Shitjeje
Deri ne: 19/04/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 20/04/2017
Tiranë
Bojaxhi
Deri ne: 17/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 21/04/2017
Vlorë
Inxhinier Elektrik
Deri ne: 22/04/2017
Vlorë
Arkitekt
Deri ne: 22/04/2017
Tiranë
Sanitare
Deri ne: 16/04/2017
Vlorë
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 22/04/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 16/04/2017
Tiranë
Dentist
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 16/04/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 21/04/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 20/04/2017

Shfleto artikuj te tjere per: PUNESIM
Postuar nga: elami
ikub #:
1307200037
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved