Kerkohen: 3 Web Developer
ikub#: 1701040152
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Zhvillues Software
Lloji i punes: I Perhershem
Kushtet e punes: 
 
- Kohe e plote (8 ore) Preferohet orari i paradites duke filluar nga ora 9:00 
- Te jete fleksibel per on-orare ne raste jashte orarit te punes (kundrejt pageses shtese) 
 
Eksperienca dhe aftesite: 
 
- Preferohet mbi 1 vit eksperience ne fushen e krijimit te websiteve 
- Te kete punuar me pare ose te njohe rreth 90% te CMS-ve si: Drupal, Prestashop dhe WordPress (nese keni njohuri te mjaftueshme ne Drupal pranoheni automatikisht per nje bashkepunim te gjate me ne) 
- Te kete njohuri te mira ne CSS 
- Preferohet te perdor rreth 80% Photoshop-in 
 
Te interesuarit te telefonojne ne numrin e celularit me poshte ose te dergojne CV ne adresen e emailit me poshte: 
 
E-mail: contact@ederstudio.com
Nr kontakti: +355692029229


Ose
Hyr me llogarine e facebook


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Gazetare/Redaktore
Deri ne: 30/03/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/03/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 13/04/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 15/04/2017
Tirana e Re
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/03/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 13/04/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 30/03/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/09/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 13/04/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 08/04/2017
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 08/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 31/03/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 15/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 13/04/2017
e papercaktuar
Zhvillues Software
Deri ne: 30/03/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 15/04/2017
Durrës
Arkitekt
Deri ne: 27/04/2017
Belgjikë
Bojaxhi
Deri ne: 07/04/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 13/04/2017
Gjermani
Bodyguard
Deri ne: 02/04/2017
e papercaktuar
Agjent Shitjeje
Deri ne: 13/04/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 28/04/2017
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 27/04/2017
Tiranë
Menaxher Projekti
Deri ne: 27/04/2017
Tiranë
Shofer
Deri ne: 21/04/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 27/04/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 25/04/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 25/04/2017
Tiranë
Arkitekt
Deri ne: 24/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 21/04/2017
Tiranë
Operator Vezhgimi
Deri ne: 28/04/2017
Durrës
Arkitekt
Deri ne: 27/04/2017
Kamez
Financier
Deri ne: 25/04/2017
Shqiperi
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 23/04/2017
Shqiperi
Ekonomist
Deri ne: 23/04/2017

Shfleto artikuj te tjere per: PUNESIM WEB DEVELOPER
Postuar nga: a.malia
ikub #:
1701040152
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved