Ofrohet vend pune DWH Expert
ikub#: 1701040153
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Administrator Rrjeti
Lloji i punes: I Perhershem
Qendra Nderuniversitare e Sherbimeve dhe Rrjeti Telematik, software dhe hardware provider i Universiteteve Publike shqiptare,per arsye te zgjerimit te stafit dhe implementimit te projekteve te reja, eshte duke kerkuar nje:
 
DWH Expert.
 
Kandidati duhet te kete eksperience disavjecare ne teknologjite e meposhtme:
- development te platformave datawarehouse nga faza fillestare deri ne delivery
- njohuri te avancuara ne databaze : Oracle apo Sql Server
- njohuri te avancuara ne platformat datawarehouse dhe BI: SQL SERVER SUITE (SSIS, SSAS, SSRS) apo Pentaho 
- eksperience si database administrator 
- eksperience si team leader : te kete aftesi ne menaxhimin e grupit te pune
- te kete njohuri dhe eksperince me metodikat e punes ne project management
 
Kritere te tjera qe duhet te plotesoje kandidati:
- Te mbuloje edhe figuren e analistit ne evolucionin e software 
- Aftesi komunikuese me Business User
- I disponueshem per te udhetuar ne rrethe
- Te dokumentoje ne menyre cilesore njohurite
- Njohje te Gjuhes Angleze
- Njohuria gjuheve te programimit (front-end dhe back-end) do te ishte nje plus
 
Te interesuarit mund te dergojne CV te: recruiting@rash.al


Ose
Hyr me llogarine e facebook


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Mesues
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Drejtues
Deri ne: 10/05/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 20/05/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 03/05/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/09/2017
Tirana e Re
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/05/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 18/05/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 10/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/05/2017
Durrës
Arkitekt
Deri ne: 27/04/2017
e papercaktuar
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 06/05/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 17/05/2017
Tiranë
Infermier
Deri ne: 11/05/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Kavajë
Kuzhinier
Deri ne: 01/06/2017
Kavajë
Roje
Deri ne: 01/06/2017
Kavajë
Tjeter
Deri ne: 19/05/2017
Kavajë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 01/06/2017
Kavajë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 01/06/2017
Myslym Shyri
Shitese
Deri ne: 20/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 25/05/2017
Tiranë
Kuzhinier
Deri ne: 25/05/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 21/05/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 19/05/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 19/05/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 26/05/2017
Brryli
Agjent Shitjeje
Deri ne: 20/05/2017
Tiranë
Specialist Sistemesh Mbikqyrje
Deri ne: 20/05/2017
Tiranë
Analist Sistemi
Deri ne: 21/05/2017
Prishtine
Financier
Deri ne: 20/05/2017

Shfleto artikuj te tjere per: DWH PRIVAT PUNESIM
Postuar nga: rrjetiakademik
ikub #:
1701040153
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved