Kerkohet: Inxhinier Ndertimi
ikub#: 1701080034
Vendndodhja: Durrës
Kategoria: Inxhinier Ndertimi
Lloji i punes: I Perhershem
Kompania I.XH.E.M Parafabrikat është në kërkim të zgjerimit të skuadrës së saj dhe ofron vëndin e mëposhtëm të punës:
 
Inxhinier Ndërtimi (Junior)
 
Profil:
Projektues Strukturash Përshkrimi i Punës:
- Asistencë në projektimin strukturor të elementeve parafabrikat dhe në procesin e prodhimit të tyre
 
Kualifikimi minimal i kërkuar:
- Eksperiencë minimale 2 vjeçare pune si Inxhinier Njohja shumë e mirë e gjuhës Italiane
- Njohja shume e mirë e CAD Autonomi në transport Me plotësimin e kualifikimit minimal, përbën përparësi:
- Liçencë në projektim strukturor Njohja e software-ve për perllogaritjen strukturore Eksperiencë në projektim parafabrikat
- Njohja shumë e mirë e gjuhës Angleze Përdorimi i software-it REVIT
- Banim në Durrës
 
* Personat e interesuar janë të lutur të na kontaktojnë nëpërmjet e-mailit ixhem@info.al duke dërguar bashkangjitur një CV dhe nëse e mundur një Portfolio të punëve të kryera. 


Ose
Hyr me llogarine e facebook


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 16/06/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 16/06/2017
Tirana e Re
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 03/06/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 11/06/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 11/06/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 11/06/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 11/06/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 08/06/2017
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 15/06/2017
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 15/06/2017
Tiranë
Menaxher Projekti
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/09/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 05/06/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 09/06/2017
Tiranë
Punetor ndertimi
Deri ne: 06/06/2017
Austri
Tjeter
Deri ne: 18/06/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Kuzhinier
Deri ne: 25/06/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 24/06/2017
Tiranë
Parukiere
Deri ne: 25/06/2017
Tiranë
Shofer
Deri ne: 24/06/2017
Tiranë
Mekanik
Deri ne: 24/06/2017
Shqiperi
Arkitekt
Deri ne: 22/06/2017
Tiranë
Shitese
Deri ne: 18/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 24/06/2017
Tiranë
Mekanik
Deri ne: 24/06/2017
Tiranë
Administrator Sistemi
Deri ne: 25/06/2017
e papercaktuar
Punetor ndertimi
Deri ne: 19/06/2017
Durrës
Tjeter
Deri ne: 22/06/2017
Zogu i Zi
Tjeter
Deri ne: 24/06/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 31/05/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 23/06/2017
Tiranë
Doktor
Deri ne: 05/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 31/05/2017

Shfleto artikuj te tjere per: INXHINIER NDERTIMI PUNESIM
Postuar nga: khoxha
ikub #:
1701080034
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved