Kerkohet: Inxhinier Ndertimi ne Zbatim
ikub#: 1701080031
Vendndodhja: Durrës
Kategoria: Inxhinier Ndertimi
Lloji i punes: I Perhershem
Kompania I.XH.E.M Parafabrikat është në kërkim të zgjerimit të skuadrës së saj dhe ofron vëndin e mëposhtme të punës:
 
 Inxhinier Ndërtimi (Junior)
 
Profil: Zbatim Përshkrimi i Punës: 
- Asistencë në menaxhimin dhe monitorimin e procesit të prodhimit dhe montimit të elementëve parafabrikat (Zbatimit ne kantier) Kualifikimi minimal i kërkuar: Eksperiencë minimale 2 vjeçare pune si Inxhinier Njohja shumë e mirë e gjuhës Italiane Njohja shume e mirë e CAD Autonomi në transport
 
Kerkesa Avantazhuese:
- Liçencë në projektim strukturor Njohja e software-ve për perllogaritjen strukturore Eksperiencë në projektim parafabrikat Njohja shumë e mirë e gjuhës Italiane dhe Angleze
- Përdorimi i software-it REVIT
- Banim në Durrës 
 
* Vetëm personat e seleksionuar do të kontaktohe


Ose
Hyr me llogarine e facebook


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 11/06/2017
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/06/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Menaxher Projekti
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 15/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/09/2017
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 15/06/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tirana e Re
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 11/06/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 16/06/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 08/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 03/06/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 16/06/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 11/06/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 05/06/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 11/06/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 09/06/2017
Tiranë
Punetor ndertimi
Deri ne: 06/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 25/06/2017
Austri
Tjeter
Deri ne: 18/06/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 26/06/2017
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 31/05/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 25/06/2017
Durrës
Financier
Deri ne: 26/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 31/05/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 31/05/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 08/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 23/06/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 23/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 25/06/2017
Tiranë
Specialist Sistemesh Mbikqyrje
Deri ne: 24/06/2017
Tiranë
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 24/06/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 23/06/2017
Tiranë
Saldator
Deri ne: 19/06/2017
Shqiperi
Dentist
Deri ne: 26/08/2017

Shfleto artikuj te tjere per: INXHINER NDERTIM PUNESIM
Postuar nga: khoxha
ikub #:
1701080031
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved