Kerkohet: Financier/e
ikub#: 1701090153
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Financier
Lloji i punes: I Perhershem
il Gusto Ristorante kerkon të punesojë financier/e me kohë të plotë.
 
Detyrat dhe përgjegjësitë:
 
- Regjistrimi i faturave të blerjeve dhe shitjeve
- Regjistrimi i veprimeve të magazinës, rakordimi në lidhje me lëvizjet e artikujve, materialeve dhe inventarizimi.
- Ndjekjen dhe monitorimin e marrëdhenieve me furnitorët e kompanisë dhe kryerjen e rakordimeve në mënyrë periodike
- Kontroll i detajuar i të ardhurave dhe shpenzimeve të biznesit, duke kryer analizë sipas njësive.
- Përgatitja në mënyrë periodike e raporteve dhe pasqyrave financiare për biznesin. 
 
 
Kualifikime dhe Kërkesa:
 
- Diplomë Universitare në Financë
- Minimalisht përvojë 2 vjeçare pune si ekonomist/e
- Të zotërojë shumë mirë programin e kontabilitetit Financa 5
- Preferohet të zotërojë shumë mirë programin Epoint për bare dhe restorante 
- Të zotërojë paketën microsoft office
- Të ketë njohuri të mira të gjuhes Angleze të shkruar dhe të folur
- Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese, aftësi analizuese dhe vleresuese si dhe aftësi në mbajtjen saktë të informacionit.
- Të ecë me të njëjtin hap me qëllimet dhe synimet e biznesit
- Të ruajë konfidencialitetin
- Mosha mbi 25 vjeç
 


Ose
Hyr me llogarine e facebook


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Menaxher Projekti
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 11/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 05/06/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 11/06/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 03/06/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 08/06/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tirana e Re
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 15/06/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 16/06/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 16/06/2017
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 15/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 11/06/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 11/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/09/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 09/06/2017
Austri
Tjeter
Deri ne: 18/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 25/06/2017
Tiranë
Punetor ndertimi
Deri ne: 06/06/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Himarë
Kuzhinier
Deri ne: 24/06/2017
Qarku Tirane
Zhvillues Software
Deri ne: 23/06/2017
Shqiperi
Zhvillues Software
Deri ne: 31/05/2017
Shkodër
Asistente
Deri ne: 23/06/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 25/06/2017
Tiranë
Mekanik
Deri ne: 18/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 31/05/2017
Tiranë
Oficer Sigurie
Deri ne: 18/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 31/05/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 18/06/2017
Austri
Tjeter
Deri ne: 18/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 23/06/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 23/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 25/06/2017
Tiranë
Specialist Sistemesh Mbikqyrje
Deri ne: 24/06/2017
Tiranë
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 24/06/2017

Shfleto artikuj te tjere per: FINANCIER/E PUNESIM
Postuar nga: a.malia
ikub #:
1701090153
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved