Kerkohet: Financiere
ikub#: 1701090157
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Financier
Lloji i punes: I Perhershem
Përshkrimi i punës
 
Alban Football, sh.p.k (www.albanfootball.com), lideri online i tregtimit të produkteve origjinale të Kombëtares Shqiptare te Futbollit po kërkon të punësoj financiere.
Kualifikimet dhe aftësite e kërkuara:
 
Detyrat:
 
- Përgjegjësia kryesore e financierit të kompanisë është menaxhimi i burimeve financiare.
- Regjistrimi dhe analizave e levizjeve ditore të arkës, bankës dhe rrjedhjes së cashit
- Menaxhimi i pasqyrave financiare
- Analiza e shitjeve dhe e blerjeve
- Analiza e shpenzimeve dhe propozimi i përmirësimeve përkatëse
- Menaxhim i gjendjes stokut.
 
 
Kualifikimet / Kërkesat:
 
- Minumumi 1 vit experience në profile të ngjashme.
- Ekperiencë të mëparshme në fushën e finaniciare.
- Diplomë Universitare në Ekonomik, preferohet profili Finance.
- Njohuri shumë të mira kompjuterike, vecanërisht Microsoft excel dhe Alpha Finance.
- Të ketë aftësi analitike, kontrolluese dhe të dijë të gjenerojë raporte menaxheriale;
- Të dijë të vlerësojë përformancën financiarë të biznesit.
- Të jetë i vetëmotivuar dhe korrekt me orarin e punes.
- Të ketë fleksibilitet në administrimin e ngarkesës në punë.
 


Ose
Hyr me llogarine e facebook


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 10/05/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Drejtues
Deri ne: 10/05/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 03/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 09/11/2017
Durrës
Administrator Rrjeti
Deri ne: 26/04/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/09/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/05/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 20/05/2017
Tirana e Re
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/05/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 26/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 18/05/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 17/05/2017
e papercaktuar
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 06/05/2017
Durrës
Arkitekt
Deri ne: 27/04/2017
Tiranë
Infermier
Deri ne: 11/05/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 20/05/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 25/05/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 19/05/2017
e papercaktuar
Kamarier/Banakier
Deri ne: 19/05/2017
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 25/05/2017
Tiranë
Inxhinier Elektrik
Deri ne: 01/05/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 30/04/2017
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 21/05/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 20/05/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 20/05/2017
Tiranë
Administrator Sistemi
Deri ne: 20/05/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 25/05/2017
Shkodër
Financier
Deri ne: 01/05/2017

Shfleto artikuj te tjere per: FINANCIERE PUNESIM
Postuar nga: a.malia
ikub #:
1701090157
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved