Kerkohet: Agjent/e Marketingu
ikub#: 1701110162
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Agjent Shitjeje
Lloji i punes: I Perhershem

Kerkesat per pozicionin:

-Te kete arsimin perkates.

-Te kete minimalisht 1 vit eksperience pune ne fushen e shitjeve.

-Aftësi të mira negocimi dhe të bashkëpunimit.

-Të jetë i besueshëm, i përgjegjshëm dhe të përmbushë detyrimet e punës.

Nëse jeni të interesuar për këtë pozicion, ju lutem dërgoni cv-në tuaj me foto ne adresën: marketing@gsesecurity.al ose telefononi ne numrin +355676001777 Ju lutem shënoni tek subjekti: Agjent Marketingu! Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen per interviste., Nr kontakti: 0676001777Ose
Hyr me llogarine e facebook


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/08/2017
Tirana e Re
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 16/06/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 15/06/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 11/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/09/2017
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 15/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 11/06/2017
Tiranë
Menaxher Projekti
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 05/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 11/06/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 03/06/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 11/06/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 08/06/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 16/06/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 09/08/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Durrës
Agjent Shitjeje
Deri ne: 09/06/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 09/06/2017
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 09/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 09/06/2017
Austri
Tjeter
Deri ne: 18/06/2017
Tiranë
Punetor ndertimi
Deri ne: 06/06/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Shitese
Deri ne: 16/06/2017
Tiranë
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 16/06/2017
Tiranë
Arkitekt
Deri ne: 17/06/2017
Tiranë
Mekanik
Deri ne: 18/06/2017
21 Dhjetori
Tjeter
Deri ne: 31/08/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 31/05/2017
Tiranë
Oficer Sigurie
Deri ne: 18/06/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 31/05/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 18/06/2017
Austri
Tjeter
Deri ne: 18/06/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 16/06/2017
Tiranë
Saldator
Deri ne: 19/06/2017
Tiranë
Gazetare/Redaktore
Deri ne: 18/06/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 16/06/2017
Tiranë
Mekanik
Deri ne: 22/06/2017

Shfleto artikuj te tjere per: AGJENT/E MARKETINGU PUNESIM
Postuar nga: a.malia
ikub #:
1701110162
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved