Kerkohet: Manager Marketingu
ikub#: 1701110159
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Drejtues
Lloji i punes: I Perhershem
Kerkesat per pozicionin: 
 
- Diplomë Universitare në Administrim biznesi, Marketing. 
- Te kete minimalisht 2 vite experience pune.
- Aftësi të mira negocimi dhe të bashkëpunimit.
- Të jetë i besueshëm, i përgjegjshëm dhe të përmbushë detyrimet e punës. 
 
Pergjegjesite e pozicionit: 
 
- Planifikon, zhvillon dhe zbaton aktivitetet e shitjes per kategorine e produkteve te paracaktuar. 
- Identifikon dhe krijon marredhenie me kliente te rinj duke mbrojtur interesat e klienteve ekzistues. 
- Planifikon vizita te rregullta dhe kujdeset te marre porosi per secilin klient.
- I ofron asistence dhe konsulence te plote klienteve ne lidhje me gamen e produkteve. 
- Kryen analiza tregu ne menyre qe te maksimizoj fitimin e portofolit te paracaktuar. 
 
Nëse jeni të interesuar për këtë pozicion, ju lutem dërgoni cv-në tuaj me foto ne adresën: marketing@gsesecurity.al ose telefononi ne numrin +355676001777 Ju lutem shënoni tek subjekti: Manager Marketingu! Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen per interviste., Nr kontakti: 0676001777


Ose
Hyr me llogarine e facebook


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/09/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 20/05/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 10/05/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Drejtues
Deri ne: 10/05/2017
Durrës
Administrator Rrjeti
Deri ne: 26/04/2017
Tirana e Re
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 26/04/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 03/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/05/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 18/05/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 17/05/2017
Durrës
Arkitekt
Deri ne: 27/04/2017
e papercaktuar
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 06/05/2017
Tiranë
Infermier
Deri ne: 11/05/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 24/05/2017
Kavajë
Kuzhinier
Deri ne: 01/06/2017
Kavajë
Roje
Deri ne: 01/06/2017
Kavajë
Tjeter
Deri ne: 19/05/2017
Shqiperi
Pedagog
Deri ne: 18/05/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/05/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/05/2017
Kavajë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 01/06/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 18/05/2017
Kavajë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 01/06/2017
Myslym Shyri
Shitese
Deri ne: 20/05/2017
Qarku Tirane
Burime Njerezore
Deri ne: 25/05/2017
Shqiperi
Kuzhinier
Deri ne: 25/05/2017
Tiranë
Kuzhinier
Deri ne: 25/05/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 21/05/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 19/05/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 19/05/2017

Shfleto artikuj te tjere per: MANAGER MARKETINGU PUNESIM
Postuar nga: a.malia
ikub #:
1701110159
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved