EUROVOICE SHPK kerkon: 10 Agjente ne gjuhen Italiane per Binary Option
ikub#: 1701310165
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Lloji i punes: I Perhershem
EUROVOICE SHPK kerkon:
 
10 Agjente ne gjuhen Italiane per Binary Option.
 
Ofrojme :
-rroge fikse + bonus
- trajnim dhe mundësi punësimi brenda javes 
- kushte te mira pune
- KORREKTESI NE PAGESE ne çdo datë fikse!!!
- orare fleksibël!
- Staf i pergatitur, sjellje profesionale dhe motivimin e vazhdueshëm të punonjësve tanë.
 
Te interesuarit mund te dergojne CV ne adresen e emailit selezioni.tirana@eurovoice.it ose te kontaktojne ne numrin e telefonit: 0694518806


Ose
Hyr me llogarine e facebook


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 18/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Drejtues
Deri ne: 10/05/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 27/05/2017
Tirana e Re
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 06/05/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 20/05/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Menaxher Projekti
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/09/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/05/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 10/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 03/05/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 09/11/2017
e papercaktuar
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 06/05/2017
Tiranë
Infermier
Deri ne: 11/05/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 17/05/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Financier
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Bojaxhi
Deri ne: 27/05/2017
Tiranë
Kontabilist
Deri ne: 25/05/2017
Komuna e Parisit
Shitese
Deri ne: 25/05/2017
Tiranë
Shitese
Deri ne: 25/05/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 31/05/2017
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 31/05/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 31/05/2017
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 31/05/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 10/05/2017
Tiranë
Arkitekt
Deri ne: 22/05/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 26/05/2017
Himarë
Kuzhinier
Deri ne: 01/06/2017
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 24/05/2017
Tiranë
Dentist
Deri ne: 26/05/2017
Myslym Shyri
Shitese
Deri ne: 20/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 25/05/2017
Tiranë
Kuzhinier
Deri ne: 25/05/2017

Shfleto artikuj te tjere per: AGJENTE BINARY OPTION CALL CENTER EUROVOICE
Postuar nga: lmulla
ikub #:
1701310165
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved