Kerkohet: Jurist
ikub#: 1702070064
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Jurist
Lloji i punes: I Perhershem
ikubINFO shpk Me nje staf prej 80+ zhvilluesish te pajisur me njohuri te larta dhe eksperience te gjere ne fushate ndryshme, ikubINFO  qendron si kompania lider ne Shqiperi ne fushen e zhvillimeve software. ikubINFO  vazhdon aktivitetin e saj duke u bazuar ne misionin, vizionin dhe vlerat e kompanise per te forcuar pozitat e saj si lider ne Shqiperi, por edhe per te zgjeruar aktivitetin e saj jashte. Shqiperise. ikubINFO shpk eshte ne kerkim te kandidatit te apasionuar dhe te motivuar per tu bashkuar me ekipin profesionist ne pozicionin;
 
JURIST 
 
Detyrat dhe Pergjegjesite:
Hartimi dhe negocimi i kontratave te ndryshme (shitjeje, qeraje etj…).
Evidentim i indryshimeve ne ligjet e biznesit dhe informimi i departamenteve dhe punonjesve te tjere te interesuar, ne lidhje me keto ndryshime.
Ndjekja e zbatueshmerise se ligjit: “Per Prokurimet Publike”.
Pergatitje te prokurave dhe autorizimeve te ndryshme.
Pergatitja e vendimeve te asamblese te kompanive te grupit.
Hartim te shkresave me karakter administrativ drejtuar institucioneve te ndryshme.
Ndjekja e zbatueshmerise se legjislacionit fiskal dhe doganor si dhe zgjidhja e problemeve konkrete ne keto fusha.
 
EdukimidheEksperienca:
Diplome universitare e nivelit te dyte, FakultetiiDrejtesise.
Minimalisht 3 vjet eksperience pune si jurist/e 
 
 
Aftesi te tjera:
Njohje shume e mire e gjuhes Angleze.
Njohuri shume e mire e ligjit mbiShoqeriteTregtare.
Njohuri mbi ligjin e ProkurimevePublike.
NjohuriteKodit Civil dhe Procedures Civile.
Njohuri te Kodit mbi “Procedurat Administrative ne R.Sh”
 
Avantazhet:
Licence Avokati
 
Aplikimi:
Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresene_mail: hr@ikubinfo.al 
 
* Te dhenat qe do te paraqitni nepermjet aplikimit tuaj do te ruhen dhe perpunohen vetem per qellimere krutimi, ne mbeshtetje te legjislacionit ne fuqi per mbrojtjen e te dhenave personale. Me konkretisht sipas percaktimeve te Kushtetutes se Republikes se Shqiperise, Ligjit ne fuqi (Nr. 9887 date 10.03.2008) "Per Mbrojtjen e te Dhenave Personale" dhe akteve nenligjore per zbatim.

 Ose
Hyr me llogarine e facebook


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 20/05/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 27/09/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/05/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tirana e Re
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 18/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 31/12/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 10/05/2017
Tiranë
Asistente
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Marredhenie me publikun
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Drejtues
Deri ne: 10/05/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 03/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 30/04/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Financier
Deri ne: 09/11/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/05/2017
Tiranë
Menaxher
Deri ne: 17/05/2017
e papercaktuar
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 06/05/2017
Tiranë
Infermier
Deri ne: 11/05/2017
Durrës
Arkitekt
Deri ne: 27/04/2017
NJOFTIMET E FUNDIT
Kavajë
Kuzhinier
Deri ne: 01/06/2017
Kavajë
Roje
Deri ne: 01/06/2017
Kavajë
Tjeter
Deri ne: 19/05/2017
Kavajë
Kamarier/Banakier
Deri ne: 01/06/2017
Kavajë
Sekretar/Recepionist
Deri ne: 01/06/2017
Myslym Shyri
Shitese
Deri ne: 20/05/2017
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 25/05/2017
Tiranë
Kuzhinier
Deri ne: 25/05/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 21/05/2017
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 19/05/2017
Tiranë
Mesues
Deri ne: 19/05/2017
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 26/05/2017
Brryli
Agjent Shitjeje
Deri ne: 20/05/2017
Tiranë
Specialist Sistemesh Mbikqyrje
Deri ne: 20/05/2017
Tiranë
Analist Sistemi
Deri ne: 21/05/2017
Prishtine
Financier
Deri ne: 20/05/2017

Shfleto artikuj te tjere per: JURIST PUNESIM
Postuar nga: khoxha
ikub #:
1702070064
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved