Kerkohet Ndihmes Financiere
ikub#: 1708280144
Vendndodhja: Kamëz
Kategoria: Financier
Deri ne: 30/06/2020
Lloji i punes: I Perhershem

Kerkohet Ndihmes Financiere.

-Te kete mbaruar fakultetin ekonomik dega finance 
-Evidentimi dhe kontrolli i shpenzimeve sipas zerave 
-Nxerrja e te dhenave mujore  mbi bazen e dokumentave financiare te shpenzimev te kryera
-Rakordimin dhe mbylljen mujore te llogarive 
-Kontabilizimi i veprimeve te bankes/arkes 
-Kontrolli i shpenzimeve ditore per te gjitha llojet eshpenzimeve te bera nepermjet arkes dhe bankes.
-Llogaritje e TVsh 
-Te kete njohuri te programeve baze  ( Alpha –Financa -5)
-Te kete aftesi per tu dhene zgjidhje problemeve ne menyre creative.
-Aftesi te mira ne kontrollin e proceseve te punes.
 
Perparesi kane personat qe kane experience te meparshme ne kete profesion.
 
Te interesuarit mund te aplikojne online ne adresen: info@pirraci.com.al ose te kontaktojne ne nr.+35544500696

 Hyr me llogarine e facebook


+35544500696
Kamëz
Per me shume nga PIRRACI- U6 Shpk
loading...

+35544500696
Kamëz
Per me shume nga PIRRACI- U6 Shpk


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 26/06/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 02/07/2020
Kamëz
Topograf
Deri ne: 30/06/2020
Kamëz
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 30/06/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/06/2020
Kamëz
Asistente
Deri ne: 30/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 23/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 23/06/2020
Kamëz
Financier
Deri ne: 30/06/2020
Tiranë
Jurist
Deri ne: 26/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Asistente
Deri ne: 15/06/2020
Kamëz
Arkitekt
Deri ne: 30/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 30/06/2020
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 30/06/2020
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 30/06/2020
Kamez
Shofer
Deri ne: 30/06/2020
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 30/06/2020
Kamëz
Saldator
Deri ne: 30/06/2020
NJOFTIMET E FUNDIT
Shqiperi
Oficer Sigurie
Deri ne: 26/07/2020
Shqiperi
Asistente
Deri ne: 26/07/2020
Ish Blloku
Tjeter
Deri ne: 27/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/03/2022
Shqiperi
Analist Sistemi
Deri ne: 30/09/2020
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 19/06/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 25/06/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 23/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 07/06/2020
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 12/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 05/07/2020
Tiranë
Jurist
Deri ne: 26/06/2020
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 26/06/2020
Tiranë
Administrator Sistemi
Deri ne: 28/06/2020
Tiranë
Asistente
Deri ne: 19/06/2020
Durrës
Ekonomist
Deri ne: 08/06/2020
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 18/06/2020
Shfleto artikuj te tjere per: FINANCE NDIHMES FINANCIERE PAGESA
Postuar nga: M.G
ikub #:
1708280144
Copyright © 2006 -2020ikub.al shpk, All Rights Reserved