WELL Beauty & Care në Durrës shpall të lirë pozicionin e punës: DEPUTY MANAGER (Zëvendës Menaxher)
ikub#: 2006220080
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Tjeter
Deri ne: 13/08/2020
Lloji i punes: I Perhershem

 

FUNKSIONI BAZË DHE QËLLIMI I PËRGJEGJËSIVE

Zëvendës Menaxheri/ja i/e Dyqanit mbështet dhe ndihmon Menaxherin/en e Dyqanit në organizimin e përditshëm të punëve në dyqan, në përputhje me politikat e e përgjithshme të kompanisë. Përgjegjësia kryesore e tij/saj është ndjekja e përditshme e punëve për të cilat është rënë praktikisht dakord ndërmjet tij/saj dhe menaxherit/es me qëllim drejtimin optimal të dyqanit.

DETYRA DHE PËRGJEGJËSI:

 • Mbështet Menaxherin/en e Dyqanit në zbatimin e punës tregëtare & administrative në dyqan;
 • Mbështet stafin në mbarëvajtjen e punës së përditshme;
 • Menaxhon punën në grup dhe motivon skuadrën me qëllim shtimin e shitjeve dhe sigurimin e një eficencë të plotë apo rendimenti të lartë;
 • Mbledh, filtron dhe dërgon porositë ditore;
 • Bën kontrollin periodik për datat e skadencës së produkteve në Dyqan dhe Magazinë;
 • Bën kontrollin e përditshëm mbi sektorët e shitjes;
 • Raporton te Menaxheri/ja rreth problemeve të ndryshme apo situatave që kanë ndodhur në turnin e tij/saj, ndërmjet kolegëve apo me klientëve;
 • Me integritet dhe profesionalizëm të lartë, kujdeset për marrëdhëniet me klientët;
 • Identifikon dhe jep zgjidhje të menjëhershme të problemeve, vetëm kur ka autorizim dhe aprovim të plotë nga Menaxheri/ja, në përputhje me politikat e brendshme të kompanisë.
 • Kujdeset për pastrimin dhe paraqitjen e dyqanit (raftet, kokat e rafteve, zonat e promocionit);
 • Organizim i përditshëm i kasave dhe supervizimi i tyre.

AFTËSI:

 1. Diplomë Universitare në Biznes, Ekonomik, Marketing, Financë; 
 2. Aftësi analitike si në kërkim tregu, parashikim dhe menaxhim të zinxhirit të furnizimit;
 3. Aftësi shumë të mira njohëse të gjuhës Angleze, në komunikim verbal dhe të shkruar;
 4. Njohës shumë i mirë i paketës MS Office.
 5. Të zotërojë programin Financa 5
 6. Aftësi udhëheqëse, organizative dhe menaxheriale; ndërveprimi në biznes dhe shitje;
 7. Aftësi komunikuese dhe negociuese (aftësi të shumë të mira në komunikimin verbal, të shkruar si edhe përmes telefonit);
 8. Të ketë eksperiencë në menaxhim dyqanesh apo fushave të ngjashme në marketing;
 9. Fleksibël me oraret;
 10. Të jetë i shoqërueshëm me kolegët dhe klientët;
 11. Aftësi në menaxhimin e stresit;
 12. I/E aftë të punojë në ekip.

 

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të dërgojnë aplikimin e tyre  në adresën o.cela@alkosgroup.al  ose well.rekrutime@alkosgroup.al

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Aplikimet mbyllen më 15 Korrik  2020

*Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të lartë sipas Ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

 

 Hyr me llogarine e facebook


Tiranë
Per me shume nga WELL
Tiranë
Per me shume nga WELL


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 13/08/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 08/08/2020
Fier
Tjeter
Deri ne: 14/08/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 13/08/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 22/07/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 13/08/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 13/08/2020
Tiranë
Ekonomist
Deri ne: 08/08/2020
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 14/08/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 13/08/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 13/08/2020
Tiranë
Asistente
Deri ne: 13/08/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 22/07/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 25/07/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 13/08/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 13/08/2020
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 14/08/2020
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 14/08/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 13/08/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 13/08/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 13/08/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 13/08/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 13/08/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 31/07/2020
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 07/08/2020
Prishtine
Agjent Shitjeje
Deri ne: 16/07/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 05/08/2020
Tiranë
Audit
Deri ne: 05/08/2020
Shqiperi
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 14/08/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/03/2022
Ish Blloku
Tjeter
Deri ne: 26/07/2020
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 14/08/2020
Tiranë
Specialist Sigurie
Deri ne: 14/08/2020
Shqiperi
Menaxher Projekti
Deri ne: 10/08/2020
Fier
Tjeter
Deri ne: 14/08/2020
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 14/08/2020
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 14/08/2020
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 14/08/2020
Tiranë
Sanitare
Deri ne: 01/08/2020
Tiranë
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 22/07/2020
Berat
Tjeter
Deri ne: 19/07/2020
Shfleto artikuj te tjere per: DEPUTY MANAGER MENAXHER SUPERMARKET WELL
Postuar nga: M.G
ikub #:
2006220080
Copyright © 2006 -2020ikub.al shpk, All Rights Reserved