Hyr  |  Regjistrohu
Njoftime  |   Biznese.al   |   Time.al   |   Ligje
 
Kalaja e Petralbës, kështjella kryesore e Kastriotëve
Specialistët e DRKK-së Shkodër kanë kryer disa inspektime në sitin e Kalasë së Petralbës e cila ndodhet mes fshatrave Gur i Bardhë dhe Fshat në Bashkinë Klos e ndërtuar mbi një kreshtë malore në një lartësi rreth 800 m. Së bashku me kalanë e Xibrit, kontrollonte rrugën Dibër-Qafë Murrizë.
Si u luajt në realitet “Udha e Dhaskalit”
Filmi “Udha e Shkronjave” paskërka ndodhur dhe në realitet.
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved