Hyr  |  Regjistrohu
Njoftime  |   Biznese.al   |   Time.al   |   Ligje
 
Teknikat e reja të rezonancës mund të matin inteligjencën
Me teknikat e reja te rezonancës magnetike mund te fotografohet inteligjenca. Ne këtë përfundim del një studim i New York University School of Medicine botuar ne revistën Plos One.
Përfitimet e farave të kungullit në shëndet
Farat e kungullit janë të mbushura me lëndë ushqyese dhe vitamina. Konsumi i rregullt i këtyre farave sigurojë sasinë e duhur të bakrit, proteina, zinku dhe yndyra të shëndetshme. Ja disa nga përftimet e tyre në shëndet.
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved