Datat e Provimeve te Fakultetit Ekonomik
Sezoni Vjeshte 2010

 Datat e Provimeve te vjeshtes, 25 Shtator - 23 Tetor 2010

 

Sistemi: Part - Time dhe Korespondenca

 

Dita  Data Ora  Lendet
E shtune 25 Shtator 08.30 Gjuhe e huaj, E drejte Biznesi
    11.00 Ekonomiks pune, Finance Publike, Organizim sistem kontabel
    14.00 Drejtim Marketingu
E diel 26 Shtator 08.00 Matematike
    11.00 Drejtim Financiar, Kontabilitet Publik
    14.00 Parimet e kontabilitetit
E shtune 2 Teotor 08.30 Hyrje ne ekonomi
    11.00 MBNJ, Marrje vendimesh, Manaxhim strategjik
    14.00 Bazat e marketingut
E diel 3 Tetor 08.00 Mikroekonomi
    11.00 Matematike e zbatuar
    14.00 Biznes nderkombetar, DFN
E shtune 9 Tetor 08.30 Komunikim biznesi
    11.00 Sjellje organizative, Investime
    14.00 Sipermarrje manaxhim biznes i vogel
E diel 10 Tetor 08.00 Kontabilitet financiar, Kontabilitet drejtimi
    11.00 Manaxhim operacionesh, Bazat e finances, Analize financiare
    14.00 Bazat e finances, Analize financiare
    16.00 Manaxhim biznesi
E shtune 16 Tetor 08.30 Histori ekonomie, Informatike
    11.00 Sisteme informacioni, Qeverisje korporatash
    14.00 ORG.sist, shperb, Taksimi, Kont reviz
E diel 17 Tetor 08.00 Statistike
    11.00 Etike ne biznes, Drejtim cilesie, Teknika bankare
    14.00 Paraja dhe banka, Drejtim portofoli
E shtune 23 Tetor 08.00 Makroekonomi
    11.00 Kontabilitet kosto dhe drejtimi, Kontabilitet kosto, Kompjuterizim financiar
    14.00 Dr. projekte, Shperndarje, Tregje financiare, Kontabilitet avancuar
 
 

 

>Shfleto artikuj te tjere per: PROVIME SHTATOR VJESHTA
Postuar nga: aleda
ikub #:
1009150090