Kontabiliteti Financiar
Pergatitur nga Agim Binaj.

Tema e pare - Kontabiliteti financiar dhe Standartet e Kontabilitetit

>Shfleto artikuj te tjere per: AGIM BINAJ KONTABILITET FINANCIAR
Postuar nga: aleda
ikub #:
1103030130