Tarifat nga Universiteti Europian i Tiranes
nga - Universiteti Europian i Tiranës
Pershkrimi i shkolles:
Universiteti Europian i Tiranës është klasifikuar i pari nga 34 universitetet publike dhe private në Shqipëri që u përfshinë në sistemin e vlerësimit të organizuar nga kompania gjermane CHE. Kompania CHE tregoi se UET ofron programet më të mira në drejtimet: Drejtësi, Ekonomik dhe Shkenca Politike.
Pershkrimi i ofertes :
Qellimi eshte te lehtesoje financiarisht ndjekjen e studimeve per studente te dalluar
Pagesa totale : 3000 EURO
Kohezgjatja : 10 muaj
Fillon me : 15/10/2011
Aplikimi : Ne fillim te studimeve Punesimet dhe profilet qe mund te ndjekin te porsadipllomuarit : Fakulteti Juridik, Shkenca Sociale dhe Ekonomik.

Permbajtja e plote:

UET-i ofron dy tarifa shkollimi:

Fakulteti Juridik, Shkenca Sociale dhe Ekonomik: 3000 Euro në vit.

Pagesa kryhet në fillim të cdo viti akademik (e para ne momentin e regjistrimit);

7500 euro për të gjithë ciklin 3 - vjecar të studimeve (pagesa kryhet e plotë në momentin e regjistrimit).

Fakulteti i Shkencave të Edukimit: 2000 Euro në vit. Pagesa kryhet në fillim të cdo viti akademik (e para ne momentin e regjistrimit); 4800 euro për të gjithë ciklin 3 - vjecar të studimeve.


Format e pagesës
1.  Tarifa e shkollimit paguhet në llogarinë bankare të UETit në Bankën Credins, Nr. 50318. Në mandatin e arkëtimit shënohet emri i studentit, dega ku ai po regjistrohet, si dhe shuma e derdhur. Mandati dorëzohet së bashku me dokumentet e tjera për regjistrim.
2.  Tarifa e shkollimit mund të derdhet në arkën e UET-it në momentin që nënshkruhet kontrata e regjistrimit.

KREDI PËR STUDIME

UET-i garanton mundësi kreditimi për studimet nga banka të nivelit të dytë.
Për maturantët e shkëlqyer

Universiteti Europian ndjek një politikë të tarifave, e cila orientohet dhe inkurajon studentët e shkëlqyer. Studentët që kanë një mesatare mbi 9.2 përfitojnë përkatësisht 20 % ulje në tarifën e shkollimit, dhe mbi 9.5 përfitojnë 30 % ulje për tarifën e shkollimit.
 
 
ITK Rreze Drite
1. Botimet ne UET (Para 71 muajsh)


1. Botimet ne UET (Para 71 muajsh)1. k.s
Shfleto artikuj te tjere per: FINANCE LEHTESIM TARIFAT
Postuar nga: k.s
ikub #:
1110120045