Njoftim per mbledhje me prinderit.
Me daten 14/12/2011.ne shkollen 9-vjecare Hajdar Dushi zhvillohe mbledhje takim pune mesues-prinder-nxenes.per permirsimin e rrugeve ne edukimin e femijeve.Ftohen te marin pjese te gjithe prinderit e nx,dhe te interesuarit.

>


tag

nga Shkolla 9vj Hajdar Dushi Durres 

Shfleto artikuj te tjere per: ikub #:
1112170062

Reklame


Reklame
Hako
Reklame
Spitali Amerikan