Olimpiada Kombëtare e Matematikës 2012 klasa e 9
Informacion mbi zhvillimin e Olimpiadës Kombëtare të Matematikës 2012,për klasën e 9.

 

NXËNESIT  E QARKUT DURRËS- KRUJË TË CILËT  U JEPET E DREJTA PËR TË KONKURUAR NË FAZËN E  III NË OLIMPIADËN KOMBËTARE TË MATEMATIKËS PËR KLASAT E 9-TA  MË DATË 04.03.2012

Informacion: Në qarkun Durrës-Krujë u zhvillua Faza e II e Olimpiadës së Matematikës  për klasat e 9-ta në të cilën morën pjesë 146 nxënës  dhe në përfundim fituan të drejtën për të konkuruar për në fazën e III 16 nxënës si më poshtë:

Nr Emri  Mbiemri SHKOLLA Total pikë të fituara % e pikëve të fituara të testit Çmimi që fiton sipas rregullores  Bazuar nenenin 6/h te rregullores Olimpiadave konkurojnë per ne faze te III ne Tirane me 04.03.2012
1 LAURA METALIU TURGUT  OZAL 39 78% Çmim të   I PO
2 DORJAN LEKA RILINDJA 39 78% Çmim të   I PO
3 REDI MUHARREMI TURGUT  OZAL 36 72% Çmim të   II PO
6 FATJONA ELMADHI EFTALI  KOCI 35 70% Çmim të   II PO
5 DANIEL QIRJAKO ILIRIA 35 70% Çmim të   II PO
7 NERMINA  XHAFERRI TURGUT  OZAL 34 68% Çmim të   II PO
8 DOREN ÇALLIKU TURGUT  OZAL 33 66% Çmim të   II PO
4 REGA KOPLIKU VINÇENS  PRENDUSHI 31 62% Çmim të   III PO
9 NENSI GOLGOTA VINÇENS  PRENDUSHI 31 62% Çmim të   III PO
11 OLTA KELO NËNË  TEREZA 29 58% Çmim të   III PO
12 LISBONA KASTRATI JUSUF   PUKA 29 58% Çmim të   III PO
15 JOAN MALI TURGUT  OZAL 29 58% Çmim të   III PO
10 FLAVIA RODA TURGUT  OZAL 29 58% Çmim të   III PO
14 XHESIKA ÇAKA TURGUT  OZAL 28 56% Çmim të   III PO
13 ENXHI PRENGA JUSUF   PUKA 28 56% Çmim të   III PO
17 ERISA KOÇI BEDRIE  BEBEZIQI 26 52% Fletë Lavdërimi PO
16 ELXHI XHAFA MARIJE KAÇULINI 26 52% Fletë Lavdërimi PO

>

Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: DAR
ikub #:
1202070127

Reklame
Raiffeisen


Reklame
Allweb
Reklame
inTV