Udha e Shkronjave, Tashme Shkolle Nderkombetare e Kembrixhit
Tre jane vitet me te rendesishme ne historine e shkolles "Udha e shkronjave" 1997 - licensimi si e para shkollle private shqiptare. 2000 - fillimi i organizimit të Olimpiades Kombetare 2012 - licensimi si Cambridge International School

Kemi kënaqësinë t'ju njoftojmë se shkolla "Udha e shkronjave" është licensuar të funksionojë si Cambridge International School. Autoriteti licensues University of Cambridge International Examinations. Kjo do të thotë që ne do t'ju ofrojmë nxënësve programet e klasit botëror Cambridge Primary, Cambridge Secondary 1, 2, që përfshijnë lëndët Anglisht, Matematikë, Shkencë dhe Informatikë dhe Teknologji Komunikimi. Cilësia ofrohet në partneritet të përbashkët "Udha e shkronjave" dhe Cambridge International Examinations, gjatë gjithë vitit, partneritet që shprehet në trainimin e plotë të stafit mësimor dhe drejtues, në ofrimin e plotë të materialeve ndihmëse dhe në miratimin e teksteve dhe më së fundi në kontrollin e cilësisë së ofruar përmes testeve të pregatitura prej Kembrixhit dhe në fund të çdo cikli edhe të kontrolluara prej tij (provimet Primary Checkpoint dhe Checkpoint, si edhe provimet për dhënien e certifikatës më të njohur ndërkombëtare për moshat 15-16 vjeç IGCSE). Një paraqitje të plotë të programeve dhe të kualifikimeve të Kembrixhit për moshat 5-19 vjeç e keni në videon me poshte:

>nga UDHA E SHKRONJAVE 
1. Lindaa


Shfleto artikuj te tjere per: SHKOLLE 9 VJECARE
Postuar nga: Lindaa
ikub #:
1208090142