Rifilluan kurset për vitin e ri shkollor 2013-2014
Qendra profesionale e gjuhëve të huaja ofron kurse cilësore me staf të kualifikuar pedagogjik.

                                                                   OXFORD LEADER CENTER

                                                Rifilluan kurset për sezonin e ri shkollor 2013 -2014:    

 Ofron

  • Kurse cilësore për të  gjitha  moshat dhe nivelet në gjuhët e huaja :

                ANGLISHT ,  FRENGJISHT , ITALISHT, GJERMANISHT, SPANJISHT

  • Kurse parapërgatitore për : - TOEFL..IELTS.. .MICHIGAN –ECCE ...ECPE…CAMBRIDGE ESOL…
  • TRINITY EXAMS .Me pedagogë anglez . Diplomë ndërkombëtare.
  •  MET EXAMS (Michigan englisht test A2 – CI Level ) Provimi është i njohur nga MASH.

 

Adresa I : Rruga  “ Muhamet  Gjollesha” ,pall 77 ,shk 1, Ap 2 . Kati i II ,përbri shkollës “S.Gabrani”  Tel : 04 227 0831     Cel : 069 25 31 771

Adresa II : Rruga “ Fortuzi” Pall 107 ,shk 6 , Kati II ,përbri shkolles “J.De Rada”  Tel : 069 48 12 179

 

                                                                 Regjistrimet kanë filluar !!!

>nga LEADER CENTER 
Shfleto artikuj te tjere per: KURSE ANGLISHT KURSE GJUHE
Postuar nga: leadercenter
ikub #:
1309070001
Pergjigjet
Jep pergjigjen tende
 
Username:
Fjalekalimi:
ose
Emri:
Email:
Web: