Dega administrim biznesi dhe finance kontabilitet
Lëndët e vitit të I & II për të gjitha degët

 

03 Pri, 2008 at 11:33 AM
 
 
 

Viti I dhe II

 

Dega administrim biznesi dhe finance kontabilitet

 

 

 

Nr.

         Lëndët

Kodi

Leks

S - U

Lab

Semest provim

Kredite

 

1

Hyrje në ekonomi

BF01

45

30

-

I

8

2

Matematikë

BF02

45

30

-

II

8

3

E drejtë biznesi

BF03

45

30

-

I

7

4

Gjuhë e huaj I

BF04

0

30

-

I

3

5

Gjuhë e huaj II

BF05

0

45

-

II

4

6

Mikroekonomi

BF06

30

30

-

II

6

7

Manaxhim biznesi

BF07

30

30

-

II

6

8

Bazat e marketingut

BF08

30

30

-

I

6

9

Bazat e financës

BF09

30

30

-

II

6

10

Komunikimi në biznes

BF10

30

30

 

II

6

 

Gjithsej viti i parë

 

285

315

 

 

60

11

Matematikë e zbatuar

BF11

30

30

 

III

6

12

Parimet e kontabilitetit

BF12

30

30

-

III

6

13

Gjuhë e huaj

BF13

0

30

-

III

2

14

Manaxhimi i burimeve njerëzore

BF14

30

30

-

III

6

15

Makroekonomi

BF15

30

30

-

III

6

16

Kontabilitet financiar    

BF16

30

30

-

IV

6

17

Informatikë

BF17

45

30

15

IV

8

18

Statistikë

BF18

45

30

-

IV

7

19

Drejtim Marketingu

BF19

30

45

-

IV

7

20

Investime

BF20

30

30

-

IV

6

 

 
>Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: mili
ikub #:
910090010