Hyr  |  Regjistrohu
Njoftime  |   Biznese.al   |   Time.al   |   Ligje
 
VIP-at shqiptarë që kanë “frikë” nga martesa
Martesa është një hap, para të cilës, është mirë që të mendohemi jo pak. Ka disa te tjerë që në fakt mendojnë se ajo është thjesht një zyrtarizim që nuk sjell ndonjë gjë më shumë. Ka te tjerë qe e shmangin, për “mukajet”, por për disa edhe për shkak te shpenzimeve që kërkon ajo. Gjithsesi për VIP-at qe renditim me poshtë, kjo e fundit përjashtohet.
Brenda dasmës përrallore të Serena Williams
Një ditë para dasmës së tyre Serena Williams dhe Alexis Ohaninan ishin duke praktikuar ende kërcimin e tyre të parë, në vendin ku të nesërmen u zhvillua dasma.
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved