7 artikuj aktive


Historia e Bashkimit Sovjetik fillon më 7/8 nëntor 1917 me Revolucionin e Tetorit.

Postuar nga at.k |
ikub# 1505180107

Shkolla 9-12 Vjecare Jo publike Pavaresia eshte nje institucion elitar qe operon ne fushen e edukimit. Tashme edhe PROGRAMI STUDIMIT me i ri PART-TIME. Shkolla 12-vjecare” Pavaresia” punon me moton...

Postuar nga Marigleni |
ikub# 1505180022

Tempujt dhe ndërtesat publike ishin të zbukuruara me skulptura dhe kolona të larta mermeri.

Postuar nga at.k |
ikub# 1505110077

Për më shumë detaje rreth Kampit Veror, ju lutem vizitoni faqen tonë të internetit www.ais-tirana.org ose klikoni në ikonën e Kampit Veror.

Postuar nga Marigleni |
ikub# 1505070152

Gaza, lufta e shenjtë, ka qenë si një ideal, faktor me rëndësi në themelimin dhe zhvillimin e shtetit osman.

Postuar nga at.k |
ikub# 1505070133

Qendër e Formimit Profesional me 10 vjet eksperience ofron kurse të gjuhëve të huaja për të gjitha moshat, nivelet dhe interesat specifike te studenteve.

Postuar nga ngolloshi |
ikub# 1504270102

Fitoret që korri Huniadi ne Beograd dhe Skënderbeu në Albulenë pas rënies së Kostandinopojës ngjallën shpresa të mëdha në opinionin publik evropian.

Postuar nga at.k |
ikub# 1504270069

1
Argetohu Gjej
time.al
Jeta e perditshme Te nevojshme


Reklame
Hako_0317


Reklame
spitali amerikan