6 artikuj aktive


Komente 0 Komente Para 19 muajsh
Ekspozita do të vijojë të jetë e hapur deri me 20 maj.
Postuar nga mbalena
ikub# 1405080102

Komente 0 Komente Para 22 muajsh
Në këtë edicion të 16-të janë 25 piktorë, të cilët kanë prezantuar krijimet e tyre.
Postuar nga mbalena
ikub# 1401310151

Komente 0 Komente Para 31 muajsh
Pedonalja “Murat Toptani” ka mbledhur rreth saj piktorë qe kanë zgjedhur këtë vend si atelie për punët e tyre.
Postuar nga mbalena
ikub# 1305150159

Komente 0 Komente Para 33 muajsh
Tradita e nisur 12 vite më parë në Greqi dhe Qipro, tashmë vjen për herë të dytë edhe në kryeqytetin tonë
Postuar nga mbalena
ikub# 1303280168

Komente 0 Komente Para 34 muajsh
Kim Leighton eshte bere protagoniste e nje pervoje te pazakonte
Postuar nga mbalena
ikub# 1302120162

Komente 1 Komente Para 66 muajsh
Tirana është kryeqyteti i Republikës së Shqipërisë dhe qyteti më i madh në vend.
Postuar nga argjenti
ikub# 1007100115

1Reklame


Reklame
Hako
Reklame
Spitali Amerikan


Reklame
AQSCert