Hyr  |  Regjistrohu
Njoftime  |   Biznese.al   |   Time.al   |   Ligje
 
Apple përfiton 51% të të ardhurave në tregun e smarthone-ve
Sipas te dhënave te Strategy Analytics, 51% e të gjithë të ardhurave ne nivel global qe janë gjeneruar ne tregun botëror te smartphone-eve i takojnë Apple-s.
Rrjetet sociale dhe marrëdhëniet sociale e familjare
Deri tani ka ekzistuar mendimi se rrjetet sociale dëmtojnë jetën sociale dhe familjare te përdoruesve, ne raport te drejtë me kohën e qëndrimit te tyre aty. Por si qëndron realisht e vërteta?
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved