Pranverë në Sofje
ikub#: 1703200077
79 €
24/03/2017
Europe
Nisja 24 Mars
 
 
Programi: 
 
Dita e Parë, 24 Mars 2017: Nisja nga Tirana me autobuz në drejtim të Maqedonisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe dhe Drekë. Mbrritja në Shkup. Nisja nga Shkupi në drejtim te Bullgarisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Mbrritja në Sofje. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.
 
Dita e Dytë, 25 Mars 2017: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet Kryesore te qytetit: Fillon nga Hotel Sheraton Balkan, Kisha St. Nedelia, Statuja St. Sofia, Kisha St. Petka Samardjiiska, Kisha Cifute Synagogue, Tregu Qendror, St. George Rotanda, Presidenca, Sheshi Battenberg, Galeria Kombëtare e Arteve, Teatri Kombëtar "Ivan Vazov", Kisha Ruse, Monument i Ushtarëve të Panjohur, Akademia e Shkencave Bullgare, Parlamenti, Monumenti i Mbretit Clirimtar, Kisha St. Sofia, Katedralja Alexander Nevski dhe Crypt. Fjetje në Hotel.
 
Dita e Tretë, 26 Mars 2017: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Tiranë. Gjatë rrugës pushime të shkurtra për kafe dhe drekë. Mbrritja në Tiranë.
 
 
Çmimi:
Hotel Ibis Sofia 3* (Mëngjese dhe Darkë) - €79
Hotel Sveta Sofia 4* (Mëngjese dhe Darkë) - €99
1. Udhëtimi vajtje - ardhje, Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
2. Akomodim në hotel 2 netë qëndrimi.
3. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha ditët e udhëtimit.
4. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
Çmimi:
Hotel Ibis Sofia 3* (Mëngjese dhe Darkë) - €79
Hotel Sveta Sofia 4* (Mëngjese dhe Darkë) - €99
1. Udhëtimi vajtje - ardhje, Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
2. Akomodim në hotel 2 netë qëndrimi.
3. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha ditët e udhëtimit.
4. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

NJOFTIMET E FUNDIT
28/08/2017
Greqi
Shfleto artikuj te tjere per: SOFIE
Postuar nga: khoxha
ikub #:
1703200077
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved