Paketa pushimesh ne Halkidiki
ikub#: 1705290038
189 €
27/08/2017
Greqi
Akomodimi, minimumi 2 persona per 1 dhome
 
Cmimet jane per person.
Transporti opsional, €55 shtese per person (vajtje/ardhje me nisje nga Tirana)
Cmimet me poshte jane te vlefshme per rezervimet brenda muajit Prill.
Numri i dhomave eshte i limituar - kontaktoni menjeher per te pare disponueshmerine.
 
4 - 11 Qershor 8 dite
€ 189 / Julia Hotel 3* All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
€ 215 / Bellagio Hotel 3* All Inclusive (1 femije <12 vjec +10€ total)
 
€ 235 / Bomo Club Olympic Kosma 3* All Inclusive (1 femije <12 vjec +60€ total)
 
€ 275 / Golden Beach Hotel - Apartament 2*+ All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
11 - 18 Qershor 8 dite
€ 235 / Julia Hotel 3* All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
€ 235 / Bellagio Hotel 3* All Inclusive (1 femije <12 vjec +10€ total)
 
€ 280 / Kriopigi Hotel 4* All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
€ 315 / Golden Beach Hotel - Apartament 2*+ All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
18 - 25 Qershor 8 dite
€ 250 / Bellagio Hotel 3* All Inclusive (1 femije <12 vjec +10€ total)
 
€ 265 / Julia Hotel 3* All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
€ 275 / Bomo Club Olympic Kosma 3* All Inclusive
 
€ 400 / Golden Beach Hotel - Apartament 2*+ All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
25 Qershor - 2 Korrik 8 dite
€ 280 / Bellagio Hotel 3* All Inclusive (1 femije <12 vjec +15€ total)
 
€ 295 / Julia Hotel 3* All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
€ 330 / Iris Hotel 3*+ All Incclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
€ 400 / Golden Beach Hotel - Apartament 2*+ All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
2 - 9 Korrik 8 dite
€ 295 / Julia Hotel 3* All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
€ 330 / Iris Hotel 3*+ All Incclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
€ 335 / Bomo Club Olympic Kosma 3* All Inclusive
 
€ 400 / Golden Beach Hotel - Apartament 2*+ All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
9 - 16 Korrik 8 dite
€ 280 / Bellagio Hotel 3* All Inclusive (1 femije <12 vjec +20€ total)
 
€ 295 / Julia Hotel 3* All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
€ 340 / Bomo Club Olympic Kosma 3* All Inclusive
 
€ 350 / Melissa Gold Coast Hotel 2*+ All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
16 - 23 Korrik 8 dite
€ 280 / Bellagio Hotel 3* All Inclusive (1 femije <12 vjec +30€ total)
 
€ 295 / Julia Hotel 3* All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
€ 365 / Kriopigi Hotel 4* All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
€ 370 / Iris Hotel 3*+ All Incclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
23 - 30 Korrik 8 dite
€ 280 / Bellagio Hotel 3* All Inclusive (1 femije <12 vjec +40€ total)
 
€ 295 / Julia Hotel 3* All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
€ 370 / Iris Hotel 3*+ All Incclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
€ 370 / Kriopigi Hotel 4* All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
€ 375 / Bomo Club Olympic Kosma 3* All Inclusive
 
30 Korrik -  6 Gusht 8 dite
€ 305 / Julia Hotel 3* All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
€ 335 / Bellagio Hotel 3* All Inclusive (1 femije <12 vjec +50€ total)
 
€ 370 / Iris Hotel 3*+ All Incclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
€ 375 / Bomo Club Olympic Kosma 3* All Inclusive
 
€ 375 / Melissa Gold Coast Hotel 2*+ All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
6 - 13 Gusht 8 dite
€ 310 / Julia Hotel 3* All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
€ 350 / Bellagio Hotel 3* All Inclusive (1 femije <12 vjec +30€ total)
 
€ 370 / Iris Hotel 3*+ All Incclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
€ 375 / Bomo Club Olympic Kosma 3* All Inclusive
 
€ 375 / Melissa Gold Coast Hotel 2*+ All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
13 - 20 Gusht 8 dite
€ 310 / Julia Hotel 3* All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
€ 350 / Bellagio Hotel 3* All Inclusive (1 femije <12 vjec +30€ total)
 
€ 375 / Bomo Club Olympic Kosma 3* All Inclusive
 
€ 370 / Iris Hotel 3*+ All Incclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
€ 385 / Kriopigi Hotel 4* All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
20 - 27 Gusht 8 dite, beni kerkese KETU..
€ 310 / Julia Hotel 3* All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
€ 330 / Bellagio Hotel 3* All Inclusive (1 femije <12 vjec +30€ total)
 
€ 335 / Bomo Club Olympic Kosma 3* All Inclusive
 
€ 370 / Iris Hotel 3*+ All Incclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
€ 350 / Melissa Gold Coast Hotel 2*+ All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
27 Gusht - 3 Shtator 8 dite
€ 265 / Bellagio Hotel 3* All Inclusive (1 femije <12 vjec +20€ total)
 
€ 310 / Julia Hotel 3* All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
€ 295 / Golden Beach Hotel - Apartament 2*+ All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
€ 315 / Bomo Club Olympic Kosma 3* All Inclusive
 
€ 325 / Kriopigi Hotel 4* All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)
 
*VEMENDJE!
 
Transporti eshte opsional dhe kushton €55 shtese per person vajtje-ardhje me nisje nga Tirana.
Cmimet jane per 1 person.
Ofertat me siper jane te vlefshme per rezervimet brenda muajit Prill.
Dhomat jane te limitaura - kontaktoni tani per oferte!
 
Përfshihen
Akomodim ne hotel 7 nete / 8 dite - sipas zgjedhjes suaj
Transporti vajtje - ardhje me nisje nga Tirana (Nisja behet cdo te shtune ne darke dhe udhetohet gjate nates)
Taksat lokale.
 
Nuk Përfshihen
 
Nuk perfshihet guide/shoqerues
Nuk perfshihet asnje gje qe nuk eshte specifikuar si e perfshire!
 
Transporti me nisje nga Tirana cdo te shtune 
Vendet ne mjet nuk jane te caktuara paraprakisht. 
Prioriteti i dorezimit dhe marjes se pasagjereve nga hoteli behet 1 dite para nisjes. 
 

NJOFTIMET E FUNDIT
30/06/2017
Jashte Shqiperise
30/06/2017
Jashte Shqiperise

Shfleto artikuj te tjere per: PAKETA TURISTIKE
Postuar nga: Morava
ikub #:
1705290038
Ebuy
Copyright © 2006 -2017ikub.al shpk, All Rights Reserved