544 artikuj aktive


Budva 45eur/person
Para 10 ditesh, nga Queen Travel Albania
Nisje 13 Dhjetor | 1nate/2dite | Hotel 3* | Mengjes& Darke |
0 Komente 0 Vota
Nisja: 13 Dhj, E vlefshme për: 1 dite, 45€

Zbuloni Rugoven 70 euro / 2 dite
Para 25 oresh, nga Star Tours
Nisja me 27 Dhjetor
0 Komente 0 Vota
Nisja: 27 Dhj, E vlefshme për: 2 dite, 70€

SKI ne PREVALLE 59 Euro/personi, All Included
Para 29 oresh, nga My Albania "Nature Explorers"
Prevalla ndodhet 28 km larg Prizrenit. Ky është vend i vecantë turistik pasi është qendër e rëndësis...
0 Komente 0 Vota
Nisja: 27 Dhj, 59€

Krishtlindje ne Rome dhe Firenze, 23-26 Dhjetor, 449 Eur
Para 30 oresh, nga MTI TRAVEL
3 nete / 4 dite Cmimi 449 euro/person Nisja me avion Tirane – Rome, Ora 12.15 Mberritja ne aeropor...
0 Komente 0 Vota
449€

Viti i Ri ne Budapest dhe Vjene 30 Dhjetor- 4 Janar
Para 30 oresh, nga MTI TRAVEL
Fluturim me avion Trane-Beograd dhe Vjene-Tirane. Fluturim me avion +3 nete ne Novotel Congres Budap...
0 Komente 0 Vota
699€

Viti i Ri 2015 ne Rome 30 Dhjetor -3 Janar, 499 Eur
Para 30 oresh, nga MTI TRAVEL
Fluturim me Avion, Guide e Romes, Tur i plote ne Tivoli 4 Nete/5 Dite Cmimi 499 Euro/person Fluturi...
0 Komente 0 Vota
499€

PRIZRENI 12 EURO!
Para 3 ditesh, nga Arjezi Travel & TOURS
DITE VJESHTE NE QYTETIN KULTUROR, PRIZREN DHE SUAREK . NISJA NE DATEN 27 DHJETOR.
0 Komente 0 Vota
Nisja: 27 Dhj, 12€

Viti i Ri ne Rome 30 Dhjetr-3 Janar, 499 Eur
Para 3 ditesh, nga MTI TRAVEL
30 Dhjetor - 03 Janar. 4 Nete/5 Dite. Cmimi: 499 Euro/person Fluturim me Avion Tirane-Rome-Tirane, v...
0 Komente 0 Vota
499€

Viti i Ri Budapest-Vjene 30 Dhjetor- 4Janar
Para 3 ditesh, nga MTI TRAVEL
30 Dhjetor - 04 Janar, 3 Nete Budapest + 2 Nete Vjene. Cmimi: 699 Euro/person Fluturim me avion +3...
0 Komente 0 Vota
699€

Krishtlindje Rome Firenze Pisa 449 Eur
Para 3 ditesh, nga MTI TRAVEL
Rome - Firence - Pisa, 23-26 Dhjetor 449 euro 23 – 26 Dhjetor 2014 3 nete / 4 dite Cmimi 449 euro...
0 Komente 0 Vota
449€

Viti i Ri 2015 ne Rome 499 Eur, 30 Dhjetor-3 Janar
Para 7 ditesh, nga MTI TRAVEL
Fluturim me Avion, Guide e Romes, Tur i plote ne Tivoli 30 Dhjetor - 03 Janar. 4 Nete/5 Dite. Cmimi ...
0 Komente 0 Vota
499€

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Argetohu Gjej
Jeta e perditshme Te nevojshme
digitalb
spitaliamerikan

as