JE BIZNES? KLIKO KETU


Liqeni i Matkes eshte “perralla” e vendit fqinj, Maqedoni. E ndertuar ne vitin 1938, udhetimi ne kanionin dhe liqenin e Matkes ne dt: 180308192334