Tema (Barcale.)
Nuk ka nen-kategori


 
292 artikuj aktive


Bashkëshorti i dehur dhe drita e frigoriferit
Burri tapë fare futet në krevat dhe i thotë të shoqes:
Para 46 oresh
0 Komente 0 Vota

Kur burri vendos rregulla në shtëpi
Në një çift të sapomartuarish burri i thotë gruas:
Para 46 oresh
0 Komente 0 Vota

Dëshmitarët e Jahovait dhe biondia naive
Pasi ishin te sigurt se vajza nuk do tua hapte derën për te dëgjuar rrëfimet e tyte, dy dëshmitarë te Jehovait menduan një dinakëri.
Para 46 oresh
0 Komente 0 Vota

Djali, nëna dhe...qoftja
Djalin e bezdisnin të gjithë në shkollë duke e quajtur qofte. Kthehet në shtëpi shumë i shqetësuar.
Para 46 oresh
0 Komente 0 Vota

Djali dhe murgesha
Një djale vrapon drejt një murgeshe dhe i thotë:
Para 46 oresh
0 Komente 0 Vota

Një i moshuar që pret të bëhet baba
Shkon një i moshuar, 95 vjeçar, për të bërë një kontroll shëndetësor rutinë. Mjeku e pyet:
Para 46 oresh
0 Komente 0 Vota

Çifti i ri dhe vjehrri shahist
Një djalë vendos qe t’i kërkojë te fejuarës se tij qe te martohen.
Para 46 oresh
0 Komente 0 Vota

Rregullimi dhëmbëve, apo rritja e gjoksit
Një grua i kërkon te shoqit para për te bere dhembet.
Para 47 oresh
0 Komente 0 Vota

Cila është ajo pjesë e trupit që zmadhohet më shumë?
Kështu pyeti studentet një profesori i biologjisë. Madje me saktësisht pyetja ishte: Cili është ajo pjesë e trupit që zmadhohet 8 here më shumë.
Para 47 oresh
0 Komente 0 Vota

Burri pret gruan në stacion
Burri e pret gruan në stacion që kthehet në shtëpi. Ajo zbret nga autobusi, ai vetëm e përshëndet nga larg dhe fillon të ecë.
Para 3 ditesh
0 Komente 0 Vota

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Reklame


Reklame
Hako
Reklame
Spitali Amerikan


Reklame
AQSCert