Raiffeisen
map icon

map icon Kerkimi i Avancuar
Fondi Besa sh.a   
Sherbime financiare dhe kontabel

22.752
LEXIME
0
KOMENTE
0
OFERTA

Rr. "Brigada VIII", P.5
Tiranë
+355 4 2253841
+355 4 2253842
+355 4 2253836
- Trego te zmadhuar ne harte

Fondi Besa ju ofron financim të shpejtë, procedura të thjeshta, interesa të favorshme dhe produkte që i përshtaten nevojave tuaja.


 
Fondi Besa sh.a. është një ndër institucionet më të mëdha mikrofinanciare në Shqipëri, i cili i ofron individëve kredi mikro, të vogla dhe të mesme për të hapur, zgjeruar dhe zhvilluar aktivitete fitimprurëse.
 
Me 74 zyra në gjithë Shqipërinë, ne synojmë të jemi të pranishëm atje ku ka nevojë për zhvillim, duke i ofruar akses mijëra njerëzve, duke u përpjekur t’i mbështesim ata me shërbime financiare, duke krijuar lidhje ndërmjet klientëve dhe mundësive dhe duke kontribuar në një zhvillim më të madh ekonomik të vendit.
 
Ne përpiqemi t’i shërbejmë klientëve tanë me zgjidhje të thjeshta, të favorshme dhe financiarisht të përshtatshme, të ndërtuara për t’ju përgjigjur nevojave, dëshirave, preferencave dhe pritshmërive të klientëve si dhe për të krijuar lidhje afatgjata me ta. Synimi ynë kryesor është të mbështesim klientët për t’u bërë financiarisht dhe ekonomikisht të pavarur, në mënyrë që të realizojnë ambiciet e tyre për zhvillim dhe mirëqenie, pa mbështetjen tonë në të ardhmen. 
 

 

 
Misioni i Fondit BESA sh.a është të ndihmojë në rritjen ekonomike dhe reduktimin e varfërisë së vendit në zonat urbane dhe gjysmë-urbane duke promovuar ndërmarrjet mikro dhe të vogla në Shqipëri.
Klientët e Fondit BESA sh.a përfshijnë njerëz nga të gjitha shtresat social-ekonomike, përfshirë të papunët dhe bizneset e sapokrijuara.
 
 
 
 

Kredi Biznesi në LEK

Kredi Biznesi në EURO

Kredi Konsumatore

Kredi BESA-AGRO

Kredi për Rininë

Kredia Eficenca e Energjisë

BESA-Agro-EaSI

Kredi për aktivitete në fushën e Turizmit

 

 

 

ADRESAT E ZYRAVE TE FONDIT BESA

  Dega Adresa 
     
1 Berat Bulevardi "Republika", Berat
    Tel: +355 32234315, email: berat.dege@besa.org.al
     
2 Durrës 1 Rruga "Egnatia" , Lagja nr. 4 (Përballe Qendrës Tregtare "Blue Star"), Durrës
    Tel: +355 52230843, email: durres.dege@besa.org.al
     
3 Durrës 2 Lagjia nr.13, Nr.5, Shkalla A, Plazh, Durrës
    Tel: +355 52262900, email: durres2.dege@besa.org.al
     
4 Elbasan 1 Lagja “Luigj Gurakuqi”, Bulevardi “Qemal Stafa”, tek Turizmi I Ri, Elbasan
    Tel: +355 54255566, email: elbasan.dege@besa.org.al
     
5 Elbasan 2 Lagjia “Aqif Pasha”, Rruga “Rinia”, Elbasan
    Tel: +355 54245066, email: elbasan2.dege@besa.org.al
     
6 Fier Fier, Lagja Kastriot, (Pranë Teatrit Bylis), Fier
    Tel: +355 34229660, email: fier.dege@besa.org.al
     
7 Fushë - Krujë Sheshi "George W. Bush", Qendër, Fushë Krujë
    Tel: +355 22247156, FusheKruje@besa.org.al
     
8 Gjirokastër Lagjia “18 Shtatori”, Gjirokastër
     Tel: +355 84266122, email: gjirokaster.dege@besa.org.al
     
9 Korçë Rruga “Ismail Qemali”, pranë Grand Hotel, Korçë
    Tel: +355 82253679, email: korce.dege@besa.org.al
     
10 Kukës Rruga “Dituria”, (Përballe ish Gjykats së Vjetër), Kukës
    Tel: +355 24224868, email: kukes.dege@besa.org.al
     
11 Lezhë Bulevardi "Gjergj Fishta", (Pranë Hotel Liss), Lezhë 
    Tel: +355 21524742, email: lezhe.dege@besa.org.al
     
12 Lushnje Lagjia “Xhevdet Nepravishta”, (pranë Kryqezimit të stadiumit “Roza Haxhiu”), Lushnje
    Tel: +355 35224671, email: lushnje.dege2@besa.org.al
     
13 Peshkopi Rruga “Elez Isufi”, (Përballë Kinemasë së Vjetër), Peshkopi
    Tel: +355 21825488, emai: peshkopi.dege@besa.org.al
     
14 Pogradec Hotel “Enkelana”, Pogradec
    email: pogradec.dege@besa.org.al
     
15 Sarandë Lagjia Nr. 2, (pranë Bashkisë), Sarandë
    email: sarande.dege@besa.org.al
     
16 Shkodër 1 Sheshi “2 Prilli”, Nr 1, Shkodër 
    Tel: +355 22247156, email: shkoder.dege@besa.org.al
     
17 Shkodër 2 Rruga “Marin Biçikemi, Njesia Administrative Nr. 3, Sarreq, Shkodër
    email: shkoder2.dege@besa.org.al
     
18 Tirana 1 Rruga “Sami Frashëri”, Pallati i Aviacioneve, Nr. 3, Tiranë 
    Tel: +355 422246214; email: tirana.dege@besa.org.al
     
19  Tirana 2 Rruga e Dibrës, Pallati nr. 242 (Ngjitur me poliklinikën Ortodokse), Tiranë 
    Tel: +355 42450632; email: tirana2.dege@besa.org.al
     
20 Tirana 3 Ngjitur me dyqanin Vodafone, Kamëz 
    email: tirana3.dege@besa.org.al
     
21 Tirana 4 Sheshi Avni Rustemi, Pazari i Ri, Tiranë
    Tel: +355 42261304; email: tirana4.dege@besa.org.al
     
22 Tirana 5 Rruga: “Mahmut Fortuzi” (pranë Dispancerisë), Nr. 70, Tiranë
    email: tirana5.dege@besa.org.al
     
23 Tirana 6 Bulevardi “Bajram Curri”, Ndërtesa Nr.10, Hyrja.3, (Pallati me shigjeta), Tiranë
    email: tirana6.dege@besa.org.al
     
24 Tirana 7 Rruga  ‘’Myslym Shyri’’, Banesa nr.1, Zona Kadastrale 8250, Tiranë 
    email: tirana7.dege@besa.org.al
     
25 Vlorë Bulevardi “Ismail Qemali”, Lagjia “Pavarësia”, Kulla Ferhati, Vlorë
    Tel: +355 33223499, email: vlore.dege@besa.org.al
 
 
 
 

Partnerë

 

Kontakte

Adresa: Rr: Brigada VIII, Pallati Nr. 5, Tirane

 

Tel: +35542253841

       +35542253836

Email: mfi@besa.org.al

Web: www.fondibesa.com

 
Informacion per mbi 45.000 biznese ne Shqiperi.  Shkarko My ikub - aplikacioni qe i duhet cdo Shqiptari.

Sponsored
Na ndiqni

Shfleto artikuj te tjere per: FINANCIM FONDI BESA INSTITUCION FINANCIAR KREDI
Postuar nga: khoxha
ikub #:
1101260070