Butik Alviero
BODY LINE CENTER    
Trajtime Kurative
Kontakte
Rr. “Pjetër Bogdani”, P.2/3
BODY LINE CENTER
35542265034
K41719005L
2004
Qender e specializuar dhe e autorizuar ne fushen e estetikes. Sherbimet: dobesim total me vibrosauna, rimodelim trupi me thermowit, masazhe relax-I dhe anticeluliti, masazh YANNA, depilim me Luce Pulsata, depilim klasik, trajtime fytyre, scrube trupi, manikyr, pedikyr, solar…etj si dhe linjat e prod

Forme kontakti

       
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved